Lessen bij Sam’s Gym

Lesaanbod  bij Sam's Gym

Sam's Playground

IMG_0965Voor de kleinste boefjes onder ons hebben we een leuke les in ons aanbod, Sam’s Playground! Iedere woensdag van 09:15 tot 10:00 kan er gespeeld worden. Deze les duurt 45 minuten en is speciaal voor kindjes van 2 tot 4 jaar. Het leuke van deze les is dat papa’s en mama’s in de zaal aanwezig mogen zijn!

De les wordt gegeven in de dojo (vechtsportzaal)
dus schoenen uit. De zakken worden aan de kant geschoven dus ruimte zat om lekker te spelen. In deze les wordt spelenderwijs kennis gemaakt met bewegen en sporten, de motorische vaardigheden krijgen hierdoor op jonge leeftijd al een boost. Ook op sociaal gebied is dit goed voor je kleine, ze leren delen, omgaan met andere kindjes, maar hebben vooral heel veel plezier!

 

Zumba ®

Zumba® is voor iedereen die van dansen houdt een leuke manier om fit te worden zonder dat je erbij stil staat. Het is een les vol energie, gezelligheid en plezier. Een uur dansen is nog nooit zo snel voorbij gegaan. Tijdens een Zumba®les dans je een uur op hoge en lage intensiteit. Er wordt gedanst op Latin en andere wereld ritmes. Van Salsa naar Bachata naar Reggeaton en zelfs Hip Hop en Rock n Roll komen voor in onze lessen. In de Zumba routines zitten fitnesselementen verstopt, dit noemen we exercise in disguise.

 

 

 

 

In onze danszaal kan je een uur lang voluit gaan onder begeleiding van Samantha.

 

 

 

 

Denk je dat je het niveau niet aan kan? Stroom dan in bij Ellen voor Zumba starters op dinsdag of donderdag van 10:00 tot 11:00! In deze les ligt het tempo van de muziek iets lager dan bij de normale Zumba les. Ideaal om mee te beginnen dus als je nog geen danservaring hebt!

Waarom Zumba ®?

zumba_zumba_logo_color

Hou jij van een feestje en kan je nooit stil staan als je muziek hoort? Dan is Zumba® echt iets voor jou! Het is een totale dansworkout met fitnesselementen. Je traint spierkracht, conditie, balans en flexibiliteit. De Zumba®lessen van Sam's Gym zitten vol energie. Je moet niet vies zijn van een beetje zweet want dat gaat hoe dan ook gebeuren. Het belangrijkste is vooral dat de 'Fun' factor super hoog is!

 

 

 

 

14659978_sZumba® Kids/ Sam's Dance

De les voor de jongste Zumba® fans! Kinderen van 5 tot 13 jaar kunnen lekker losgaan op de muziek. Zumba® Kids/ Sam's Dance is een gecombineerde les. De Zumba®Kids/ Sam's Dance lessen zijn kindvriendellijk en gebaseerd op officiële Zumba routines. Daarnaast hebben we choreo's op zelf gekozen nummers. Deze choreo's worden bedacht door Samantha Kok gediplomeerd dansinstructrice. Aan het einde van de les doen we altijd een spelletje. Omdat de lessen best intensief zijn, mogen de kinderen op bepaalde momenten water drinken. Een ander drankje dan water is niet toegestaan.

 

 

17058088_m[1]-2Body Workout

De naam zegt het  al je traint namelijk je hele lichaam tijdens deze les. Een combinatie van kracht-, conditie- en coördinatietraining. We trainen met losse gewichten, kettlebells, gymballs, maar ook met ons eigen lichaamsgewicht. De oefeningen doe je individueel, in duo's, in circuitvorm, en met de hele groep tegelijk. Body Workout is de perfecte manier om in shape te komen en full body te trainen. Geen les is hetzelfde. Hierdoor krijgt je lichaam steeds nieuwe prikkels waardoor het prestatievermogen van het lichaam verbetert. Body Workout is zowel indoor als outdoor te volgen.

 

 

IMG_0763Kickboksen kids 5 tot en met 10 jaar

Kickboksen voor de kinderen van 5 tot en met 10 jaar is echt super leuk om te doen bij Samantha! In deze les wordt op speelse wijze kennis gemaakt met de vechtsport. Respect voor elkaar en voor de trainer is een belangrijk aspect in deze training. Er wordt getraind op bokszakken, pads, trapzakken en op elkaar. Er wordt in deze lessen niet op het hoofd geslagen ook niet tijdens het sparren! Een bitje (mondbescherming) is verplicht.

Kickboksen Jeugd 11 tot en met 17 jaar

Kickboksen Jeugd bij Sam's Gym voor de jeugd van 11 tot en met 17 jaar is de perfecte leeftijd om kennis te maken met vechtsport. De lessen worden verzorgd door Samantha zelf. Samantha is een gecertificeerde kickbokstrainer die haar trainingen en het opleiden van de jeugd zeer serieus neemt. Deze groep wordt voorbereid op het doorstromen naar de volwassenen. Bitje verplicht!

Kickboksen volwassenen

Wil jij Kickboksen van een gecertificeerde kickbokstrainer en je de techniek eigen maken, kom dan meedoen met de volwassen Fightcamp lessen van Samantha bij Sam's Gym. Samantha is één van de weinige vrouwelijke kickbokstrainers in het bezit van een diploma om daadwerkelijk kickbokslessen te mogen geven.  Bij haar leer je kickboksen en train je gericht kracht en conditie. Samantha heeft genoeg ervaring om van jou een respectvolle gedisciplineerde vechter te maken! Sparren is in deze training een keus. Bitje verplicht!

Voor alle Kickboks lessen en conditie en zaktraining lessen geldt: de eerste 2 lessen mag je materialen van de sportschool gebruiken en daarna is het verplicht eigen materialen aan te schaffen. Uiteraard ben je vrij in de keuze waar je dit doet. Via de gym krijg je 10 % korting op het gehele assortiment van Fibu Sports

IMG_0813Conditie en zaktraining

Conditie en zaktraining is een enorm 'rush' voor je conditie. Deze manier van trainen is zeer effectief doordat je het maximale uit jezelf haalt. Dit gebeurd door een positieve, grensverleggende manier van coachen. Voor mensen die super snel resultaat willen behalen is dit zeker een aanrader!

 

 

22106294_s

Bootcamp

Bootcamp is een uitdagende les voor iedereen en zeker grensverleggend. Het opbouwen van kracht en conditie staan tijdens deze les centraal. Je traint in een groep, individueel of met een buddy. Met een buddy workout doe je alle oefeningen met een partner. Dat brengt soms hilarische momenten met zich mee. Rennen door het mulle zand van de zandverstuiving of 20 x een trap op en neer zijn elementen die vaak voorkomen tijdens deze les.

 

Mommy Body Workout

Ben je zwanger en wil je graag (door)sporten?
Kom dan naar Sam's Gym voor
Mommy Body Workout.
Dit is een speciale les voor zwangere vrouwen. Een (gezonde) zwangerschap en sport gaan prima samen!

Voordelen van sporten tijdens je zwangerschap
-je conditie gaat minder snel achteruit
-minder last van zwangerschapskwalen
-een gezonde gewichtstoename
-een gezonde groei van de placenta
-verminderde kans op zwangerschapsdiabetes
-kans op rugklachten vermindert
-beter en dieper slapen
-sneller herstel na de bevalling
-goed humeur

Mocht je net bevallen zijn en en je wilt voorzichtig weer starten met sporten dan kun je 6 weken na de bevalling ook terecht in deze les. Het is een opstapje naar de reguliere lessen.

Ladies Only

Soms willen vrouwen alleen met vrouwen sporten. Door geloofsovertuiging of andere redenen. Ook hier biedt Sam’s Gym mogelijkheden. Indoor Bootcamp, Zumba of Body Workout zijn er ook in Ladies Only lessen.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meedoen met een gratis proefles? Neem dan direct contact met ons op. Klik op deze link om onze contact gegevens in te zien.