Lessen bij Sam’s Gym

Lessen bij Sam's Gym

 

Kickboksen kids 5 t/m 10 jaar

Maandag en vrijdag van 17:00 tot 18:00

Kickboksen voor de kids van 5 t/m 10 jaar is een goede manier om op jonge leeftijd kennis te maken met vechtsport. In deze les wordt op speelse wijze kennis gemaakt met alle aspecten van incasseren en uitdelen. Sinds een aantal maanden geeft Jasper deze lessen. Respect voor elkaar en voor de trainer vind hij een erg belangrijk aspect in deze training. Er wordt getraind op bokszakken, pads, trapzakken en op elkaar. Er wordt in deze lessen niet op het hoofd geslagen, ook niet tijdens het sparren! Een bitje (mondbescherming) is verplicht. Ben je op zoek naar een gym waar veel op techniek getraind wordt en waar je echt kan leren vechten? Join the club! Aanmelden voor een gratis proefles kan via het aanmeldformulier op de homepage, stuur een mailtje naar samantha@samsgym.nl, bel naar 0613033553 of stuur een pb via social media. Like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Kickboksen jeugd 11 t/m 17 jaar

Maandag en vrijdag van 18:00 tot 19:00

Kickboksen voor de jeugd bij Sam's Gym wordt op een professionele manier gedoceerd door onze nieuwe trainer Jasper. Natuurlijk wordt er gestart met een goeie warming up om de spieren voor te bereiden op actie, vervolgens worden -zoals een training opgebouwd moet worden- alle aspecten van CLUSK getraind. Coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht komen aan bod. Dan komt het belangrijkste deel van de training, de techniektraining en leren sparren. Jasper is opgeleid door de SKMO en heeft ervaring in wedstrijden. Techniek staat in deze training centraal. Deze groep wordt voorbereid op het doorstromen naar de volwassenen. Kan jij, of wil je leren om tegen een stootje te kunnen kom dan kickboksen bij Sam's Gym! Bitje verplicht! Aanmelden voor een gratis proefles kan via het aanmeldformulier op de homepage, stuur een mailtje naar samantha@samsgym.nl, bel naar 0613033553 of stuur een pb via social media. Like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Kickboksen volwassenen

Maandag en vrijdag van 19:00 tot 20:00
Dinsdag 19.30 tot 20.30 (gevorderden incl spartraining) donderdag 19.00-20.00 (gevorderden incl spartraining).

Wil jij training krijgen van een gecertificeerde kickbokstrainers en je de techniek eigen maken, kom dan meedoen met de volwassen kickbokslessen bij Sam's Gym. Bij Jasper en Samantha leer je technisch kickboksen en train je gericht kracht en conditie. Zij hebben genoeg ervaring om van jou een respectvolle gedisciplineerde vechter te maken!Jasper geeft de gevorderden lessen. Samantha geeft de kinderlessen en de recreanten. Sparren is in deze training een keus. Bitje verplicht! Aanmelden voor een gratis proefles kan via het aanmeldformulier op de homepage, stuur een mailtje naar samantha@samsgym.nl, bel naar 0613033553 of stuur een pb via social media. Like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Let op!

Voor alle Kickboks en conditie en zaktraining lessen geldt de volgende regel: de eerste 2 lessen mag je materialen van Sam's Gym gebruiken, daarna is het verplicht eigen materialen aan te schaffen. Uiteraard ben je vrij in de keuze waar je deze aanschaft. Via de gym krijg je 10 % korting op het gehele assortiment van Fibu Sports. Deze spullen liggen op voorraad in ons magazijn en kunnen dus direct uitgeleverd worden!

Sam's Playground

Woensdag van 09:15 tot 10:00

IMG_0965Voor de kleinste boefjes onder ons hebben we een nieuwe les in ons aanbod, Sam’s Playground! Iedere woensdag van 09:00 tot 09:45 kan er gespeeld worden. Deze les duurt 45 minuten en is speciaal voor kindjes van 2 tot 4 jaar. Het leuke van deze les is dat papa’s en mama’s in de zaal aanwezig mogen zijn! In de les wordt spelenderwijs kennis gemaakt met bewegen en sporten, de motorische vaardigheden krijgen hierdoor op jonge leeftijd al een boost. Ook op sociaal gebied is dit goed voor je kleine, ze leren delen, omgaan met andere kindjes, maar hebben vooral heel veel plezier!

 

 

Zumba ®22650602_s[1]

Maandag 20.00-21.00
Dinsdag 10.00-11.00
Donderdag 10.00-11.00 en 19.00-20.00
Vrijdag 19.00-20.00

Zumba® is voor iedereen. Het is een les vol energie,gezelligheid en plezier. Een uur dansen is nog nooit zo snel voorbij gegaan. Tijdens een Zumba®les dans je een uur op hoge en lage intensiteit. Er wordt gedanst op Latin en andere wereld ritmes. Van Salsa naar Bachata naar Reggeaton en zelfs Hip Hop en Rock n Roll komen voor in onze lessen. In de Zumba routines zitten fitnesselementen verstopt, dit noemen we exercise in disguise.

 

 

 

Waarom Zumba ®?zumba_zumba_logo_color

Hou jij van een feestje en kan je nooit stil staan als je muziek hoort? Dan is Zumba® echt iets voor jou! Het is een totale dansworkout met fitnesselementen. Je traint spierkracht, conditie, balans en flexibiliteit. De Zumba®lessen van Sam's Gym zitten vol energie. Je moet niet vies zijn van een beetje zweet want dat gaat hoe dan ook gebeuren. Het belangrijkste is vooral dat de 'Fun' factor super hoog is!

 

 

 

 

14659978_sZumba® Kids/ Sam's Dance

De les voor de jongste Zumba® fans! Kinderen van 5 tot 13 jaar kunnen lekker losgaan op de muziek. Zumba® Kids/ Sam's Dance is een gecombineerde les. De Zumba®Kids/ Sam's Dance lessen zijn kindvriendelijk en gebaseerd op officiële Zumba routines. Daarnaast hebben we choreo's op zelf gekozen nummers. Deze choreo's worden bedacht door één van onze gediplomeerde dansinstructrices. Aan het einde van de les doen we altijd een spelletje. Omdat de lessen best intensief zijn, mogen de kinderen op bepaalde momenten water drinken. Een ander drankje dan water is niet toegestaan.

 

 

Body Workout

Dinsdag 09.00-10.00 donderdag 09.00-10.00 en 18.00-19.00

De naam zegt het  al je traint namelijk je hele lichaam tijdens deze les. Een combinatie van kracht-, conditie- en coördinatietraining. We trainen met losse gewichten, kettlebells, gymballs, maar ook met ons eigen lichaamsgewicht. De oefeningen doe je individueel, in duo's, in circuitvorm, en met de hele groep tegelijk. Body Workout is de perfecte manier om in shape te komen en full body te trainen. Geen les is hetzelfde. Hierdoor krijgt je lichaam steeds nieuwe prikkels waardoor het prestatievermogen van het lichaam verbetert. Body Workout is zowel indoor als outdoor te volgen.

Conditie en zaktraining

Woensdag
Volwassenen 10.00-11.00
Kids 5 t/m 10 jaar 18:00-19:00
Jeugd 11 t/m 17 jaar 19:00-20:00
Volwassenen 20:00-21:00

Donderdag 20:15-21:15
Zaterdag 09.30-10.30

Conditie en zaktraining is een enorm 'rush' voor je conditie. Deze manier van trainen is zeer effectief doordat je het maximale uit jezelf haalt. Dit gebeurd door een positieve, grensverleggende manier van coachen. Voor mensen die super snel resultaat willen behalen is dit zeker een aanrader!

Bootcamp

Dinsdag van 19:00 tot 20:00

Bootcamp is een uitdagende les voor iedereen en zeker grensverleggend. Het opbouwen van kracht en conditie staan tijdens deze les centraal. Je traint in een groep, individueel of met een buddy. Met een buddy workout doe je alle oefeningen met een partner. Dat brengt soms hilarische momenten met zich mee. Rennen door het mulle zand van de zandverstuiving of 20 x een trap op en neer zijn elementen die vaak voorkomen tijdens deze les.

 

Mommy Body Workout

Zaterdag van 10:30 tot 11:30

Ben je zwanger en wil je graag (door)sporten, kom dan naar Sam's Gym voor Mommy Body Workout.
Dit is een speciale les voor zwangere vrouwen. Een (gezonde) zwangerschap en sport gaan prima samen!

De grote voordelen van sporten tijdens je zwangerschap!

  • je conditie gaat minder snel achteruit
  • minder last van zwangerschapskwalen
  • een gezonde gewichtstoename
  • een gezonde groei van de placenta
  • verminderde kans op zwangerschapsdiabetes
  • de kans op rugklachten vermindert
  • je slaapt beter en dieper
  • je herstelt beter na je bevalling
  • een goed humeur en goede vibe

Mocht je net bevallen zijn en en je wilt voorzichtig weer starten met sporten dan kun je 6 weken na de bevalling ook terecht in deze les. Het is een opstapje naar de reguliere lessen.

           

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meedoen met een gratis proefles? Neem dan direct contact met ons op. Klik op deze link om onze contact gegevens in te zien.