Sam's Gym

kom in beweging met een ander!

Vrijdag 22 december slaan diverse ondernemers en organisaties de handen wederom ineen om het kloosterplein in Harderwijk weer om te toveren tot een waar kerstspektakel. Vanaf 17:00 tot 21:00 kan je genieten van muziekbandjes, dans, eten, drinken, theater en markt! Het idee achter kerstmissie is ervoor zorgen dat niemand de kerst eenzaam hoeft door te brengen!

Wij zijn deze avond natuurlijk ook weer aanwezig met de gym en doen graag mee het maatschappelijk belang van Harderwijk en omgeving op waarde te schatten en aan te vullen. Daarom gaat Samantha weer 2 x 15 minuten de boel in vuur en vlam zetten met een Zumba dans clinic! Kom je ook meedansen?

zumba clinic 18:45 tot 19:00 en van 19:45 tot 20:00

Naast een Zumba clinic zullen we aanwezig zijn met een promo team van gezellige dames die diverse artikelen weggeven zoals keycords, waterflessen en try-out bonnen!

Wil je ook iemand blij maken of heb je een leuke missie om samen met een ander iets te doen rond de kerstdagen ga da naar kerstmissie.nl Op deze site stellen wij try-out bonnen beschikbaar voor mensen die wel een zetje in de rug kunnen gebruiken op sportief gebied. Wil je iemand meenemen naar onze gym en per persoon 3 gratis proeflessen komen doen kom dan een try-out bon ophalen bij ons promo team de 22e of meld je aan via de kerstmissie website en kom in beweging met een ander!

 

Ja! Ik schrijf me direct in!

Let’s Go!