Biografie van Samantha Kok

Biografie van Samantha Kok

Mijn biografie

foto-10

Ik zal me even aan je voorstellen: Ik ben Samantha Kok, sportliefhebber in hart en nieren! Zolang ik me kan herinneren doe ik al aan sport, van Beat ballet voor kleuters tot MMA als ik maar kan sporten en bewegen!

Op 5 jarige leeftijd begon ik als klein meisje met karate. Ik trainde 2x per week en deed af en toe mee met wedstrijden. Toen ik 13 was verhuisde ik van Utrecht naar Harderwijk. Ik stopte met karate en ik begon met voetballen. Na mijn 16e ben ik gaan dansen, kickboksen, MMA, Zumba en fitnessen: een uitdagende, gevarieerde mix die me nooit verveeld heeft!

 

I Love to Fight!

Mijn grootste passies zijn dansen en vechtsport! De liefde voor vechtsport ontstond op mijn 5e toen ik begon met karate. Een aantal jaar later ben ik één van de weinige vrouwelijke kickbokstrainers met een eigen gym in Harderwijk!

foto-6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

And i Love to dance!

 

IMG_0666

 

 

De liefde voor dansen begon bij hiphop en streetdance. Ik kon nooit stilzitten als ik muziek hoorde. Na een paar lessen Zumba wist ik zeker: ik wil zelf voor de groep staan! Vanaf dat moment ben ik certificaten gaan halen om instructrice te worden en lessen te kunnen geven.

And I Love to Teach!

IMG_0634

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind het heerlijk om al mijn energie en enthousiasme over te brengen op de groep! Als jij bij mij in de les staat wil ik maar 1 ding! Namelijk dat jij straks met een heerlijk goed en voldaan gevoel de les verlaat!

De sleutel tot succes…

Zoals je leest, ben ik sinds mijn kindertijd al een actieveling geweest. Maar dit heeft niet voorkomen dat ik in mijn puberteit ook met mijn gewicht heb gestruggeld. Met ups en downs heb ik mezelf toen geleerd hoe je met gezonde voeding en genoeg lichaamsbeweging je lekkerder en fitter kunt gaan voelen.
Deze ervaring, uiteraard gecombineerd met de kennis uit de opleidingen, gebruik ik nu bij Sam’s Gym! Ik weet wat je voelt en kan jou daardoor nog beter helpen, om je gezonder, fitter en gelukkiger te gaan voelen!

Mijn droom was om Personal Trainer te worden en een eigen trainingsruimte te hebben! En nu wil ik met mijn droom jouw droom laten uitkomen!
Wil je afvallen, aankomen, sterker worden, je vetpercentage verlagen, fitter worden of gewoon lekker sporten?

Het enige wat je moet doen is heel eenvoudig; wakker worden en uit je huidige patroon stappen en je dromen waarmaken!
Wacht niet langer en bel me vandaag nog op nummer 0613033553 voor het maken van een afspraak!

Opleidingen

Met mijn kennis en ervaring kan ik mijn cliënten optimaal begeleiden. Hieronder een overzicht van de behaalde diploma’s en certificaten.

Kickbokstrainer A
Jeugdkickbokstrainer
Dance Instructor Allround
Personal Trainer
Fitness Instructeur level 1,2
Sportmasseur
Gewichtsconsulent
Natuurgeneeskundig therapeut
HAVO

Cursussen

Zwanger Fit
Sportvoeding
Voedingsleer
Coachingsvaardigheden
Zumba instructor basis 1 en 2
Zumba Gold (voor ouderen)
Zumba Kids
Dynamax
Zwangerschapsmassage

Specialisatie

Kickboksen
Personal Training
Fitness/krachttraining
Bootcamp
Zumba
Circuittraining
Sportvoeding
Sport/ontspanningsmassage