Sam's Gym

Gratis kinderopvang Harderwijk

Voor veel mensen is het krijgen van kinderen helaas een reden om de motivatie om fit te blijven te verliezen. De hectiek die deze kleine monsters in het dagelijks leven met zich mee brengen vraagt van papa en mama een ongekende discipline als het gaat om het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding, sport en rustmomenten.

Wij begrijpen dit! Daarom bieden we bij Sam’s Gym hier een hele aantrekkelijke oplossing voor in de vorm van kinderopvang in de sportschool Sam’s Gym in Harderwijk. We bieden dit aan als volledig service gericht onderdeel van onze sportschool. Dit betekent dat de kinderopvang bij Sam’s Gym in Harderwijk gratis is! Wel dien je een onbeperkt lidmaatschap af te sluiten voor groepslessen. Met dit lidmaatschap mag je deelnemen aan alle lessen in de ochtend en in de avond! Hieronder geven we nog een kleine toelichting op de pluspunten die je kan verwachten van sporten bij Sam’s Gym met gratis kinderopvang.

Pluspunten van gratis kinderopvang Harderwijk

Je meest kostbare bezit zomaar ergens achter laten doe je natuurlijk niet! Daarom willen wij jou overtuigen van de kwaliteit die wij met onze opvang leveren door hieronder nog een keer onze sterke punten toe te lichten en aan te geven dat jouw kindje veilig is bij ons in de gym!

  • Met het ontwerp van onze gratis kinderopvang is rekening gehouden met strenge eisen die gemeente en brandweer stellen aan de opvang van jonge en kleine kindjes. Denk hierbij aan; brandmelders, veilige stopcontacten en brandblussers!
  • Sommige kindjes mogen bepaalde voedingstoffen niet hebben vanwege allergien. In onze app kun je in je account aangeven welke allergien dit zijn of misschien heb je als ouder andere opmerkingen waar de leidster rekening mee moet houden!
  • Als je je inschrijft voor een onbeperkt lidmaatschap inclusief gratis kinderopvang ontvang je van ons een welkomstmail waarmee je je in kan schrijven in de app. Met deze inschrijving weet het systeem dat jij kan reserveren voor gratis kinderopvang!
  • Met onze gratis kinderopvang kun jij lekker zorgeloos een uurtje aan jezelf denken terwijl je kleintje lekker speelt met andere kindjes!
  • Onze leidsters die in de opvang staan in de sportschool hebben allemaal een pedagogische achtergrond en zijn geschoold om dit werk te mogen doen!

Wie vangt de kindjes op?

Tina is sinds kort onze vaste opvang kracht in de sportschool. Hieronder stelt ze zich aan je voor!

Hallo allemaal, ik zal vanaf dinsdag 10 mei werkzaam zijn als oppas bij Sam’s Gym. Ik ben Tina Riemersma, ik woon samen met mijn man Ewoud, en onze 3 kinderen in Harderwijk. We hebben een zoon 15 jaar, een zoon van 13 jaar en een dochter van 9 jaar oud. Ik ben jaren werkzaam geweest in de thuiszorg en ongeveer 12 jaar geleden ben ik gestopt met mijn werk, i.v.m. ziekte van onze oudste zoon. Na een paar jaar thuismoeder te zijn geweest, ben ik gaan werken in een peuterspeelzaal. Via via hoorde ik van de opvang bij Sam’s Gym en dat daar iemand gezocht werd om de kleintjes op te vangen zodat de ouders lekker kunnen trainen. Wat een leuk idee! Kinderopvang bij Sam’s Gym is een aanbod volledig ingericht op service en helemaal gratis. Gaaf toch! Ik heb ontzettend veel zin om weer te mogen werken met kleine kinderen. Ik zal aanwezig zijn op maandag, dinsdag en de woensdag tussen 09.00 en 11.00 uur

Als er vragen zijn, stel ze gerust.

Ik ontmoet jullie en de kleintjes heel graag! Tot dan!”

Groetjes Tina

Voorwaarden gebruik gratis kinderopvang

  • Aanmelden kinderopvang kan 24 uur voor start les, dit om reserveren te voorkomen!
  • Luiers verschonen we niet, zorg dus voor een schone luier, is het nodig dan word je uit de les geroepen om te verschonen!
  • Eten doen we niet in de kinderopvang!
  • Je kunt alleen gebruik maken van gratis kinderopvang met een onbeperkt lidmaatschap!
  • Gratis kinderopvang bij Sam’s Gym is voor de kinderen in de leeftijd 0 t/m 7 jaar!

In de periode van corona zijn wij genoodzaakt geweest onze kinderopvang te sluiten, vanwege de toenemende vraag van deze service zijn we het aanbod van kinderopvang weer langzaam aan het uitbouwen tot 6 dagen per week! Nu kun je op maandag, dinsdag en woensdag van 09:00 tot 10:00 en van 10:00 tot 11:00 gebruik maken van onze kinderopvang! De lessen waarop je gebruik kunt maken van onze kinderopvang kun je vinden in ons lesrooster.

Gebruik maken van gratis kinderopvang?

Heb je na deze uitleg over onze werkwijze toch nog vragen over onze kinderopvang service, aarzel dan niet een neem contact op met Sam via 0613033553 of mail naar samantha@samsgym.nl. Zij kan al jouw vragen over gratis kinderopvang bij Sam’s Gym in Harderwijk beantwoorden!