Sam's Gym

Zumba Beginners Harderwijk

Voor sommige deelnemers van de Zumba lessen van sportschool Sam’s Gym is het niveau net even iets te hoog. Speciaal hiervoor hebben we Zumba voor beginners in ons lesaanbod opgenomen.

Bij Zumba voor beginners is het tempo van dansen een stuk lager en wordt er vaker de tijd genomen om deelnemers de juiste danspassen te leren. Zumba voor beginners is een uitdagende les voor iedereen die Zumba wil leren.

 

 

We werken met een vast choreo programma wat ervoor zorgt dat jij alle tijd krijgt om je de dans eigen te maken! Dus wil je Zumba leren en ben je hier nog niet zo goed in? Boek dan nu een proefles Zumba voor beginners. Let’s dance! Ook de Kids kunnen terecht bij Sam’s Gym! 

Pssst, proefles meedoen?

Push that button!

Tarieven Zumba Beginners

PakketTarief
1x per week€39,50
Onbeperkt groepslessen + gratis kinderopvang€47,50
Onbeperkt groepslessen + gratis kinderopvang + Fitness€52,50

Weekrooster

Dinsdag
Tijd
Groep
10:00 - 10:55 + kinderopvang
13+ jaar
Donderdag
Tijd
Groep
10:00 - 10:55
13+ jaar

Dus hou jij van een feestje en kan je niet stil staan als je muziek hoort? Wil je graag leren dansen op Latijns Amerikaanse dansen? Dan is Zumba bij sportschool Sam’s Gym in Harderwijk echt iets voor jou! Meld je direct aan voor een proefles! Heb je na deze uitleg over wat Zumba in houdt nog vragen aan Samantha? Stuur dan een mail naar samantha@samsgym.nl of app naar Samantha 0613033553