Sam's Gym

Zwangerfit Harderwijk

Met zwangerfit bij sportschool Sam’s Gym in Harderwijk ga je in topvorm je zwangerschap in! Een sterk en fit lichaam maakt niet alléén de bevalling een stuk eenvoudiger, het zorgt er ook voor dat je na je zwangerschap super snel weer op je oude niveau mee kunt trainen.

Bij Sam’s Gym zwangerfit Harderwijk krijg je altijd training van een specialist die weet wat wel en absoluut niet mag tijdens je zwangerschap, zo kun je onbezorgd lekker door trainen als het voor jou goed voelt!

Waarom Zwangerfit bij Sam’s Gym?

Het is hele verantwoordelijkheid zo’n klein mensje dat in je groeit, daarom wil je er natuurlijk alles aan doen om er zo goed mogelijk voor te zorgen tijdens je zwangerschap. Om de juiste beslissing te kunnen nemen hebben we alle pluspunten van zwangerfit bij Sam’s Gym Harderwijk nog een keer voor je op een rijtje gezet!

  • Zwangerfit bij Sam’s Gym wordt altijd gegeven door een gediplomeerde trainer met kennis van zwangerschappen en hoe het lichaam veranderd ten tijden van zwangerschap!
  • Je kan 6 weken na je bevalling starten met zwangerfit bij Sam’s Gym. Of je daadwerkelijk kan starten hangt af van het sluiten van je diastase (peesblad buikspieren), dit mag niet meer zijn dan 2 vingers zijn over de breedte op het breedste punt. Vraag aan je verloskundige of je toe bent aan trainen, meestal is dit vanaf 6 weken post nataal!
  • Als je zwanger bent en blijft sporten dan gaat je conditie minder snel achteruit en zul je langer met plezier de dagelijkse activiteiten aankunnen!
  • Als je zwanger bent dan is letten op je voeding heel belangrijk, in combinatie met zwangerfit bij Sam’s Gym zorg je voor een gezonde gewichtstoename!
  • Sporten tijdens je zwangerschap zorgt voor een gezonde groei van je placenta omdat je placenta van zuurstof en voedingsrijk bloed voorzien wordt!
  • Deelname aan zwangerfit bij Sam’s Gym verkleint de kans op zwangerschap diabetes en rugklachten!
  • Sporten tijdens je zwangerschap zorgt voor een betere diepe slaap en geeft je een goed humeur, dus je partner ook weer blij?
  • Zwangerfit bieden wij aan zonder opzegtermijn, je kunt dus stoppen wanneer jij wilt en betaald niet door de periode vóór en na je zwangerschap! Als je er weer klaar voor bent sluit je na 6 weken weer aan!

Weekrooster

Zaterdag
Tijd
Groep
10:00 - 10:55
pre en postnataal

Ik wil wel een proefles!

Let’s Go!

Ervaring uit de praktijk

‘Hoi mijn naam is Samantha Kok, ik ben 38 jaar en eigenaresse van Sam’s Gym. Zelf ben ik moeder van 2 kindjes. Ragnar is mijn oudste zoon geboren in 2018 en sinds een aantal weken ben ik de trotse moeder van een meisje. Djura Roxx is geboren in 2022. Ik heb beide zwangerschappen doorgetraind en ken als geen ander de voordelen van een gezond en fit lichaam tijdens en na je zwangerschap. Bij mijn eerste kindje heb ik tot een week voor mijn zwangerschap nog lesgegeven en gedanst. Wat ik hiermee wil zeggen is dat je niet bang moet zijn om te doen wat voor jou goed voelt, ieder lichaam is anders. Bij Djura heb ik iets meer rust genomen, maar ook lekker door getraind. Ik heb me tijdens beide zwangerschappen  (ondanks de normale belemmeringen) heel fit gevoeld en ik gun dit jou ook! Daarom raad ik je aan om zwangerfit te doen bij mij in de sportschool.

Dus klik die proefles button en kom lekker trainen. Wil je nog wat meer informatie, mail of app me dan.  samantha@samsgym.nl of 0613033553 Tot snel!

Voor kindjes in de leeftijd 2 tot en met 4 jaar geven we Peutergym!

Pssst, proefles meedoen?

Het is super tof bij ons dus geef je op!

Keertje meedoen?!

Schrijf je in voor een proefles.

proefles