MASSAGES

Sportmassage

Of je nu een hardloper bent of een fitnessfanaat, je spieren en je gewrichten worden intensief belast tijdens het sporten. Als voorbereiding op deze lichamelijke belasting kan sportmassage worden toegepast. Sportmassage kan natuurlijk ook worden ingezet ná de training om je herstel te bevorderen.
Effecten van sportmassage zijn:

  • Verbetering doorbloeding
  • Verbetering van spierspanning
  • Losmaken van verklevingen
  • Verbetering van stofwisseling
  • Pijn bestrijding
  • Verbetering van lokale condities van je spieren
  • Algehele ontspanning
  • Algehele stimulering
Massage boeken

Ontspanningsmassage

Stress? Gespannen? Even ontsnappen aan de hectiek van alledag, boek dan een heerlijke massage bij Sam’s Gym!
Met een ontspanningsmassage kun je lekker relaxen en gelijk weer opladen!
Je kunt de massage ook kiezen als maandelijkse “onderhoudsbeurt” wanneer je zwaar lichamelijk werk verricht of na een reeks behandelingen bij de fysiotherapeut.
Heerlijke geurende massageolie, rustgevende muziek en een aangename omgeving zorgen ervoor dat je even alles vergeet..

Maak een afspraak en kom langs!

Massage boeken

Zwangerschapsmassage

Massage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie van jou en je kind. Het zorgt ervoor dat je ademhaling dieper wordt en je hoofd even helemaal tot rust komt. Dit alles wordt gedaan met een grote kruik gevuld met water op lichaamstemperatuur, heerlijk warm om lekker te ontspannen.
In de eerste drie maanden zorgt de massage ervoor dat je je weer fitter voelt, verder verlicht het hoofdpijn en misselijkheid. Vanaf de vierde maand van je zwangerschap kan je rugklachten en beenkrampen krijgen. Deze massage verlicht die klachten en daardoor zal je beter in je vel gaan zitten. De laatste periode past het lichaam zich in korte tijd aan op de snel groeiende baby. Dit merk je vaak aan bekken-, rug-, nek- en schouderproblemen. Daarom krijgen je voeten, benen, billen, armen, handen, romp, hals en schouders een ontspannende massage.
Voor je buik en je onderrug wordt een speciale zachte techniek toegepast, die helemaal is afgestemd op de gewijzigde spier en orgaanverhoudingen in je lichaam. Niet alleen jij, maar ook je baby wordt heel rustig van de achte aangename bewegingen.
Verder ga je merken dat je in je zwangere periode meer vocht vast houdt en dat je slecht slaapt. Samantha kan met zwangerschapsmassage die klachten helpen te verlichten! De behandeling zorgt er ook voor dat je even stil staat bij alle veranderingen in je lichaam, hierdoor word je bewuster van de baby in je buik.
Er is onderzoek gedaan naar deze manier van masseren en de uitslag hiervan is zeer positief. Zwangerschapsmassages resulteren in beter slapen, minder rugpijn, minder stress en minder complicaties tijdens de bevalling. Er is zelfs gebleken dat door de behandeling het percentage vroeggeboorten minder is en dat er veel minder complicaties optraden bij de onderzochte personen.

Massage boeken

Postnatale massage

De postnatale massage is een behandeling voor na je zwangerschap, die net als de zwangerschapsmassage gebaseerd is op de hydro-wave massage. Het is een speciaal aangepast techniek om de -door je zwangerschap- uitgerekte spieren en weefsels te behandelen. Je komt weer helemaal tot rust en na de massage voel je je weer fit en tegelijk ontspannen.

Samantha is opgeleid door en tevens lid van het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage. Voor het masseren van zwangere dames heeft Samantha ook de benodigde papieren, zo weet je zeker dat jij en je kindje in goede handen zijn! Wel zo’n fijn gevoel!
Kijk hier voor de tarieven van de massages bij Sam’s Gym!

Massage boeken

Contactgegevens

Sam’s Gym
Baanweg 20
3844 KS Harderwijk
info@samsgym.nl
06-13033553

Contactgegevens

Sam’s Gym
Baanweg 20
3844 KS Harderwijk
info@samsgym.nl
06-13033553

Sam’s Fitshop

Social Media