Onze trainers

Onze trainers

 

Samantha


Ondertussen weet iedereen met een hart en liefde voor sport in omgeving Harderwijk wel wie Samantha is. Samantha is een spontane, enthousiaste verschijning en oprichter van Sam’s Gym die met haar brede glimlach menig sporthart heeft weten te veroveren. Ze staat voor kwaliteit, betrokkenheid en wil met haar visie iedereen aansporen om lekker te komen trainen.

Deze kwaliteit die zij nastreeft is onder andere terug te vinden in de scholing van hun trainers. Iedereen die bij Sam’s Gym training geeft is daarvoor opgeleid. Als je besluit kwaliteit te willen leveren in sport dan moet je daar als bedrijf in investeren. Dit kost tijd en geld, dit is dan ook de reden dat veel kwakzalvers zonder diploma in de sport actief zijn. Sam’s Gym gelooft in een geschoold bedrijf met verstand van zaken en investeert in opleidingen en cursussen.

Wil je meer lezen over Samantha, kijk dan op haar biografie via deze link

Samantha is gespecialiseerd in:

 • Kickboksen
 • Voeding (afvallen, aankomen, sportvoeding)
 • Personal Training
 • Fitness/krachttraining
 • Bootcamp
 • Zumba
 • Circuittraining
 • Sport/ontspanningsmassage

Wil je graag training van Samantha of heb je een andere vraag stuur dan een mail naar samantha@samsgym.nl met je vraag, of bel naar 0613033553

 

Coen

Coen is mede-eigenaar van Sam’s Gym en jarenlang de stille kracht geweest achter deze opkomende sportschool.  Nadat in 2017 bekend werd dat ze konden verhuizen vanaf de Handelsweg naar een groter pand aan de Baanweg pakte Coen de mogelijkheid op zich meer op de voorgrond te begeven. Coen heeft zich door de jaren ook verder ontwikkeld als trainer en heeft alle niveaus van de sportopleiding doorlopen.

Coen is gespecialiseerd in:

 • Personal training
 • Periodiseren (plannen van trainingsperiodes voor sporters)
 • Fitness Training
 • Barbell training/powerliften
 • Groepstraining
 • Mentaal Coachen
 • Sportvoeding

                            

Wil je graag (personal) training van Coen of heb je een andere vraag stuur dan een mail naar coen@samsgym.nl met je vraag, of bel naar 0636103554

 

Ellen


Ellen is bij Sam’s Gym gestart als klant van Samantha en heeft de afgelopen jaren keihard gewerkt door middel van personal training en diverse groepstrainingen om weer fit te worden nadat ze een mindere periode heeft gehad waarin ze te zwaar werd. Ellen is spontaan, gezellig en houdt wel van een geintje. Ze heeft de ambities om bij Sam’s Gym verder te groeien als coach en trainer om anderen te helpen fit en sterk te worden. Hieronder stelt ze zich aan je voor!

Hoi!

Mijn naam is Ellen. Sommige mensen die kennen mij ook wel als El, ‘Bulk’, ‘die gewichtheffer’, sinds kort draag ik ook met trots de bijnaam BOTS (beast of the south) maar ik stel me graag even aan je voor als trainer bij Sam’s Gym.

Van kleins af aan ben ik altijd wel met sporten bezig geweest, vooral aan teamsporten zoals volleybal, hockey en softbal, maar ook tennis beleefde ik jaren lang plezier. Daarnaast is dans altijd mijn grote passie geweest. Als kind op ballet vervolgens door naar jazzballet. In de pubertijd ging dit over naar streetdance en hiphop. Tijdens mijn HBO opleiding (Culturele en maatschappelijke Vorming) was dans dan ook mijn hoofdvak en kan ik me geen leven meer zonder indenken.

Naast beweging stond vooral ook de Brabantse gezelligheid (ja, vandaar die zachte G) en de daarbij horende hapjes en drankjes centraal in mijn leven. In mei 2016 kwam ik daardoor ook bij Samantha terecht voor voedingsadvies en personal training. Mijn doel: ik wil een gezond en fit lichaam en weer alles kunnen doen wat ik wil.

Ondanks mijn liefde voor bewegen ben ik het grootste deel van mijn leven te zwaar geweest en ik begon op mij 11e al aan mijn eerste dieet. Jaren lang heb ik zoals zovelen  gejojood met mijn lichaam, het heeft best een tijd geduurd voor ik de stap durfde te zetten om op zoek te gaan naar een personal trainer. Gelukkig kwam ik in mijn zoektocht Sam’ s Gym tegen en voelde me bij Samantha vanaf moment één helemaal thuis en begrepen.

Met een voedingsschema, 1 uur personal training en een uur Zumba in de week begon ik aan een weg, waarvan ik niet wist dat dit in mijn baan zou eindigen. Gedurende een half jaar bij Sam was mijn trainingsschema al snel uitgebreid naar 5 dagen in de week sporten, soms meerdere lessen achter elkaar en heeft Sam een zaadje gepland om mijn Zumba papieren te halen. Deze haalde ik in februari 2017 en kon wanneer het nodig was een les overnemen. Mijn enthousiasme en discipline stopte niet en ik begon langzaam nog meer te lessen mee te volgen. Ik sportte 6 dagen in de week, het liefst 7, maar ik weet dat rust ook belangrijk is.

Vanaf september 2017 volg ik alle soorten lessen die Sam’s Gym aanbied (oké geen mommy workout 😉) en probeer ik mezelf zo allround mogelijk te trainen. Ondertussen was het plan er al van de uitbreiding van Sam’s Gym en ging ik in opleiding om mijn diploma te halen als fitness trainer, welke ik in november 2017 heb afgerond. In maart 2018 voegde ik er nog mijn Zumba Gold papiertje aan toe om ook Zumba voor beginners te geven.

Ondertussen ben ik sinds mijn start bij Samantha in 2016 ruim 40kg kwijt (still counting) en voel ik me gezonder en fitter dan ooit.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de kans krijg om bij Sam’s Gym les te geven en hopelijk mijn plezier in bewegen te delen met alle leden. Mocht je nog nieuwsgierig zijn naar meer verhalen of ervaringen mag je dat altijd aan me vragen.

Zie je in de Gym, beast mode on!

Ellen is gespecialiseerd in:

 • Fitness
 • Zware krachttraining/powerliften
 • Zumba
 • Zumba voor beginners

                         

Wil je graag les van Ellen of heb je een andere vraag stuur dan een mail naar samantha@samsgym.nl met je vraag, of bel naar 0613033553

Jasper


Jasper is onze nieuwe kickbokstrainer en stelt zich binnenkort aan je voor!

Milou