Sportvoeding

Als je interesse hebt in sportvoeding en benieuwd bent naar wat sportvoeding eventueel voor jou kan betekenen is het handig jezelf de volgende vragen te stellen.

Heeft sportvoeding voor mij een toegevoegde waarde ?

De allereerste vraag die je jezelf moet stellen als je geïnteresseerd bent in sportvoeding is; heeft het gebruik van sportvoeding met mijn trainingsintensiteit en leefstijl wel zin? Het is namelijk zo dat als je 1 x per week traint en bijvoorbeeld een kantoorbaan hebt, je valt in de categorie lichte lichaamsbeweging. Het gebruik van sportvoeding is dan niet aan te raden, dit doordat je lichaam genoeg tijd krijgt om te herstellen voor de volgende training en de benodigde stoffen voor herstel direct uit eigen voeding te verkrijgen zijn. Dus sport je minimaal 2 x per week intensief en heb je een gemiddeld tot zwaar lichaamsbewegingsniveau, dan kan jij voordelen behalen uit sportvoeding.

Doel van het gebruik van sportvoeding ?

De tweede vraag die je jezelf moet stellen als je twijfelt over het gebruik van sportvoeding is; welk doel stel ik mezelf? Dus wat wil ik bereiken met mijn trainingen? Wil ik afvallen? Wil ik sterker worden? Wil ik meer gedefinieerd worden? Dit zijn allemaal vragen waar je dus ook je trainingen op af moet stemmen. Bij ieder doel past weer een ander product en misschien zelfs wel een ander merk. Laat je hierin dus goed adviseren en koop niet zomaar een product vanwege zijn mooie verpakking en beloftes. Training, voeding en rust, alles moet kloppen! Wil je graag advies en weet je niet zo goed welke producten het best bij je passen, kom dan langs bij Sam’s Gym voor advies op maat.

Kwaliteitsverschil ?

De derde vraag die je jezelf moet stellen is; Vind ik kwaliteit belangrijk? In de sportvoeding wereld is het kwaliteitsverschil tussen de merken onwijs groot. Er zijn zelfs producten die bij tegenvallende verkoopcijfers en geheel nieuw merk koppelen met een nieuwe uitstraling aan exact dezelfde ingrediënten als het product waar de verkoopcijfers van terug liepen. Want laten we eerlijk zijn verpakking verkoopt. Maar uiteindelijk gaat het om de inhoud van het product en de werkzame stoffen en niet om de buitenkant.

Is mijn eigen voeding wel op orde ?

De vierde vraag die je jezelf moet stellen is; Heb ik mijn eigen voeding wel op orde? Ja! Zeggen de meeste personen die wij helpen hun dagelijkse voeding op orde te krijgen. Maar uiteindelijk blijkt dit vaak niet het geval en valt er nog veel winst te behalen in het op orde krijgen van het eigen voedingspatroon. Er zijn veel valkuilen in bijvoorbeeld de bekende sapjes, zoals appelsap en sinaasappelsap of dubbeldrank die tjokvol met onnodige suikers zitten. Sportvoeding wordt gebruikt als aanvulling op je dagelijkse voeding. Is je dagelijkse voedingspatroon niet op orde dan heeft het gebruik van sportvoeding weinig tot geen effect!

Waar kan ik terecht voor goed kwaliteit sportvoeding ?

De merken die Fibu Sports & Nutrition verkoopt hebben onder andere een HACCP keurmerk, wat aangeeft dat de hygiëne voorschriften in de fabriek zorgvuldig worden nageleefd. Ook hebben zij een certificering van de dopingautoriteit waarmee aangegeven wordt dat de producten schoon zijn van verboden middelen. Hiermee wordt kwaliteit gewaarborgd en kan je er zeker van zijn dat de producten met zorg zijn gefabriceerd.

Waarom Fibu Sports & Nutrition ?

Sam's Gym werkt samen met Fibu Sports & Nutrition. Deze samenwerking houdt onder andere in dat alle leden van Sam's Gym standaard 10% korting krijgen op het gehele assortiment van Fibu! Fibu deelt dezelfde visie als wij van Sam's Gym, hierin staan kwaliteit, persoonlijke benadering en transparantie centraal. Maak direct gebruik van je korting en vraag je persoonlijke code aan bij Sam's Gym. Je persoonlijke code wordt dan direct aangemaakt door Fibu Sports. Je mag natuurlijk ook direct een mail sturen naar info@fibusports.nl voor de aanvraag van je code.

Enkele voordelen van bestellen bij Fibu Sports !

  • Voor 17:00 uur besteld, dezelfde avond nog in huis met Fibu Express bezorgservice (regiobestellingen)
  • Gratis verzending in Harderwijk, ongeacht je besteedde bedrag
  • Alle omliggende plaatsen bezorgt Fibu voor € 1,95
  • Vanaf € 49,95 altijd gratis verzenden in Nederland en Belgie
  • Achteraf betalen, contant of per PIN (regiobezorgingen)
  • Altijd veel voordeel door de outlet aanbiedingen

Neem een kijkje in de shop via fibusports.nl

Groetjes Samantha

sam gym FIBU logo Nieuw power & strenght - zonder ster