Sam's Gym

Bokszaktraining Jeugd Harderwijk

Ben jij tussen de 10 en 16 jaar of is je kind in deze leeftijd en ben je op zoek naar een leuke les waarin ook gewerkt kan worden aan het zelfvertrouwen van je kind, kom dan naar de jeugd lessen bokszak training bij Sam’s Gym in Harderwijk.

Kinderen worden door het volgen van deze trainingen  zelfverzekerder en hebben een fijne uitlaatklep. In de les bokszak training voor kinderen staan discipline en doorzettingsvermogen centraal. Bij bokszaktraining jeugd leren we de kinderen de combinaties van het trappen en stoten tot in perfectie uit te voeren. We werken vanuit het CLUSK principe waarin we met Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid en Kracht de basis leggen.

Eigenaresse Samantha vindt het geweldig om met kinderen en peuters te trainen. Als sinds 2012 geeft zij binnen de muren van Sam’s Gym les aan jeugd uit Harderwijk en omstreken. Bij Samantha is jouw kind in veilige handen.

waarom bokszaktraining jeugd bij sam’s gym?

Waarom bokszaktraining jeugd bij Sam’s Gym in Harderwijk? Hieronder nog even een overzicht waarom je naar onze bokszaktraining jeugd moet komen!

  • Bokszak training is goed voor het zelfvertrouwen.
  • Bij bokszaktraining worden leeftijdsgenoten ontmoet met dezelfde interesse.
  • Heavy Bag Training is een prima manier om te ontladen voor alle leeftijden.
  • Bij bokszaktraining komen alle vormen van trainen aan de beurt.
  • Bokszaktraining is gewoon te gek.
  • Naast Bokszaktraining, bieden wij ook Kickboxen aan, voor jeugd en kids.

Pssst, proefles meedoen?

Push that button!

Tarieven bokszaktraining jeugd

PakketTarief
1x per week€31,50
Onbeperkt jeugd groepslessen€39,50

Weekrooster

Woensdag
Tijd
Groep
18:00 - 18:55
10 t/m 15 jaar

Gelijk inschrijven?

Let’s go!

Starten met bokszaktraining jeugd bij Sam’s Gym?

Het kan zijn dat je na het lezen van deze korte uitleg van bokszaktraining bij Sam’s Gym gelijk lid bij ons wil worden, maar je mag natuurlijk ook eerst een proeflesje mee komen doen om de sfeer te proeven, kennis te maken en te kijken of het echt wat voor je is! Meld je aan voor een proefles bokszaktraining via de button en kom meedoen!

Heb je nog vragen over de les of andere vragen neem dan contact op met Samantha 06-13033553 Mail je liever, dat kan ook! samantha@samsgym.nl