Sam's Gym

Zumba Kids Harderwijk

Zumba voor kinderen bij Sam’s Gym in Harderwijk is een gevarieerde dansles waar kinderen in de leeftijd 5 tot 13 jaar dansles krijgen. Net als de volwassenen wordt ook deze les door Samantha zelf gegeven.

Vanuit Zumba international worden er speciale kindvriendelijk teksten gebruikt in de zumba les bij Sam’s Gym in Harderwijk. De Zumba kids dansnummers zijn kindvriendelijk en gebaseerd op officiële Zumba routines. Daarnaast hebben we choreo’s op zelf gekozen nummers. Deze choreo’s worden bedacht door één van onze gediplomeerde Zumba dansinstructors.

Aan het einde van de Zumba les doen we altijd een spelletje. De Zumba lessen voor kinderen zijn best intensief, daarom mogen de kinderen op bepaalde momenten water drinken. Een ander drankje dan water is niet toegestaan.

Wil je de latijns amerikaanse vibes meegeven aan je kind in de vorm van dansen, kom dan lekker meedoen met een lesje Zumba voor kinderen bij Sam’s Gym in Harderwijk! Hieronder nog een keer alles voor je op een rijtje waarom je kiest voor Zumba voor kinderen bij sportschool Sam’s Gym in Harderwijk!

 

Gratis proefles?

Doe een keer mee!

waarom Zumba Kids bij sam’s gym?

  • Bij Sam’s Gym voor kinderen gebruiken we kindvriendelijke choreografieën voor Zumba.
  • Alle muziek die we gebruiken via Zumba international zijn getest op kind vriendelijkheid.
  • Bij Sam’s Gym hanteren we voor kinderen een aantal drinkmomenten in de Zumba les.
  • Je kunt als ouder vanuit de lounge meekijken in de Zumba les.
  • Samantha is zeer ervaren in het lesgeven van jeugd en kleine kinderen.
  • Aan het einde van de Zumba les doen we als afsluiting altijd een leuk spelletje.

Gelijk inschrijven?

Tarieven Zumba Kids

PakketTarief
1x per week€31,50
Onbeperkt groepslessen€39,50

Weekrooster

Maandag
Tijd
Groep
16:00 - 16:55
5 t/m 12 jaar
Woensdag
Tijd
Groep
17:00 - 17:55
5 t/m 12 jaar

Dus wil jij je kind de fun van Zumba meegeven? En wil je ze meegeven lekker te dansen op Latijns Amerikaanse muziek? Dan is Zumba bij sportschool Sam’s Gym in Harderwijk echt iets voor jouw kleine! Meld je direct aan voor een proefles! Heb je na deze uitleg over wat Zumba voor kinderen in houdt nog vragen? Stuur dan een mail naar samantha@samsgym.nl of app naar Samantha 0613033553