Sam's Gym

Kickboksen Kids Harderwijk

Kickboksen kids bij sportschool Sam’s Gym in Harderwijk is voor de leeftijdsgroep 5 tot en met 9 jaar. In deze kickboksles leren we de kids met vechtsport elementen de juiste technieken.

Natuurlijk is bij deze doelgroep focus en concentratie een belangrijk onderdeel. We bieden deze jongens en meisjes duidelijke kaders waarbinnen we ons houden aan regelen die gelden in onze vechtsportzaal. Er wordt bij kickboksen net zoals bij de jeugd en volwassenen gegroet vóór en ná de training. Dus respect staat centraal!

Waarom kickboksen kids bij Sam’s Gym?

  • We leren de kleintjes al op jonge leeftijd om te werken aan concentratie, discipline en structuur.
  • Ondanks de regels die we hebben in de vechtsportzaal is sportschool een plek waar een relaxte vibe hangt waar jong en oud lekker kunnen sporten.
  • Bij Sam’s Gym voor kids gaat het niet alléén om kickboksen, de les bestaat ook uit coördinatie, snelheid en balans oefeningen.
  • Lesgeven aan deze doelgroep is niet voor iedereen weggelegd, de reden dat Samantha zelf nog deze les geeft is omdat ze zelf verantwoordelijk wil blijven van de kwaliteit van lesgeven aan deze leeftijd.
  • Onze lestijden sluiten mooi aan op de behoefte van zowel ouders als kinderen. Advies is om voor de les iets kleins te eten en na de les de warme maaltijd te eten. Dit is goed voor het slapen.
  • Sparren doen we natuurlijk ook, wel zónder trappen en stoten om het hoofd. We willen niet dat een kind hersenletsel op loopt door een ongecontroleerd leeftijdsgenootje.
  • Sportschool Sam’s Gym is aangesloten bij Vechtsport Autoriteit Nederland, dit houdt in dat wij als organisatie op alle vlakken beoordeeld zijn op vakkundigheid, veiligheid en faciliteit.

Pssst, proefles meedoen?

Push that button!

Tarieven kickboksen kids

PakketTarief
1x per week€31,50
Onbeperkt jeugd groepslessen€39,50

Weekrooster

Maandag
Tijd
Groep
17:00 - 17:55
5 t/m 9 jaar

Gelijk inschrijven?

Let’s go!

Starten met kickbokstraining in Harderwijk?

En? Komt je kind bij ons trainen? Start met een proefles bij Sam’s Gym en kom lekker kickboksen. Hij of zij gaat het zeker leuk vinden! Wil je nog wat meer informatie over onze sportschool of de manier van trainen? Stuur dan een appje naar Samantha nummer 0613033553 of mail haar samantha@samsgym.nl