Sam's Gym

Bokszaktraining Kids Harderwijk

Is jouw kleine tussen de 5 en 9 jaar en ben je op zoek naar een leuke gym waar pedagogisch didactisch verantwoorde bokszaktraining wordt gegeven? Kom dan met je kleine naar de bokszaktraining voor kids bij Sam’s Gym in Harderwijk.

Samantha heeft ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven aan deze leeftijdsgroep. Het lesgeven van kinderen in deze leeftijdscategorie is een vak apart. Dit heeft te maken met kwetsbaarheid, spanningsboog en snelle ontwikkeling die deze leeftijdsgroep doormaken. Een kind heeft vaak meer aandacht nodig als het gaat om uitleg en kan zich nog wat minder goed concentreren dan een volwassene of jong volwassene. In de bokszak-training houden we altijd rekening met deze factoren waardoor de bokszaktraining voor alle kinderen in deze leeftijdscategorie geschikt maakt. 

Bij ons kan je vanuit de lounge direct de zaal in kijken waardoor je een goed beeld krijgt van hoe je kleine het doet in de les, super leuk om er toch een beetje bij te zijn! Voor kinderen die de bokszaktraining nog een beetje spannend vinden maken we een uitzondering en mag een ouder indien gewenst mee de les in om de spanning bij het kind een beetje weg te halen.

waarom bokszaktraining kids bij Sam’s Gym?

  • Bokszaktraining is goed voor de motorische en cognitieve vaardigheden van kinderen.
  • Bokszaktraining zorgt voor meer zelfvertrouwen bij kinderen en volwassenen.
  • Groot voordeel van bokszaktraining is de toename van discipline en doorzettingsvermogen.
  • Je mag als ouder meekijken bij bokszaktraining vanuit de lounge boven (open WIFI).
  • Als ouder mag je op uitzondering mee de les in als je kind het spannend vindt.
  • Bij bokszaktraining maken we veel gebruik van spelelementen en iedere training is weer anders.
  • Ook Kickboksen is mogelijk bij Sam’s Gym.

Pssst, proefles meedoen?

Push that button!

Tarieven bokszaktraining kids

PakketTarief
1x per week€31,50
Onbeperkt jeugd groepslessen€39,50

Weekrooster

Woensdag
Tijd
Groep
17:00 - 17:55
5 t/m 9 jaar

Gelijk inschrijven?

Let’s go!

Starten met bokszaktraining kids bij Sam’s Gym?

Het kan zijn dat je na het lezen van deze korte uitleg van bokszaktraining bij Sam’s Gym gelijk lid bij ons wil worden, maar je mag natuurlijk ook eerst een proeflesje mee komen doen om de sfeer te proeven, kennis te maken en te kijken of het echt wat voor je is! Meld je aan voor een proefles bokszaktraining via de button en kom meedoen!

Heb je nog vragen over de les of andere vragen neem dan contact op met Samantha 06-13033553 Mail je liever, dat kan ook! samantha@samsgym.nl