Sam's Gym

Kickboksen Harderwijk

Vechtsport stroomt bij Sam’s Gym eigenaresse Samantha door het bloed, al vanaf haar 6e stond ze in Utrecht op de mat bij sportschool Martin van Wijk om zich weerbaarder te maken door Kyokushin karate training te volgen.

Later heeft ze kickboksen en MMA opgepakt bij diverse scholen in Harderwijk en omgeving. Dit is dan ook de reden dat kickboksen en bokszaktraining een vast aanbod is gebleven in het uitgebreide aanbod van Sam’s Gym. Maar waarom Sam’s Gym? We leggen het hieronder aan je uit!

Voordelen van kickboksen harderwijk

Om jou te overtuigen om een proefles kickboksen te komen doen bij Sam’s Gym in Harderwijk hebben we alle sterke punten die jou gaan overtuigen nogmaals op een rijtje gezet! Kom meedoen en push die proefles button!

  • De trainers bij Sam’s Gym die kickbokstraining geven zijn allemaal SKMO gecertificeerd, je leert dus écht de juiste technieken. 
  • Bij kickboksen is het de bedoeling dat alle niveaus lekker kunnen trainen. Wij willen juist ook de beginnende kickbokser het plezier van kickboksen bijbrengen.
  • Bij het sparren wordt je door de trainer altijd gekoppeld aan een gelijkwaardig persoon zodat de één zich niet in hoeft te houden en de ander niet alleen maar hoeft te incasseren.
  • Bij kickboksen Harderwijk heeft de trainer echt de tijd voor je, ook als je niveau nog niet zo hoog is.
  • Naast kickboksen kan je bij Sam’s Gym in Harderwijk ook 7 dagen per week bokszaktraining doen, de combinatie van kickboksen en bokszaktraining is voor veel mensen ideaal en een leuke afwisseling in je week.
  • Sinds 2022 heeft Sam’s Gym het keurmerk van de Vechtsport Autoriteit Nederland. Vechtsport Autoriteit Nederland is een overkoepelende organisatie die sportscholen keurt op bepaalde belangrijke onderdelen die van belang zijn om het imago van de vechtsport te verbeteren. Denk hierbij aan materialen, gezondheid, sporttechnisch kader, gedragsregels en omgangsvormen. Met dit keurmerk is Sam’s Gym dus gekeurd op al deze onderdelen en dragen we bij aan een gezond sportklimaat binnen de vechtsportwereld.

Pssst, proefles meedoen?

Push that button!

Tarieven Kickboksen

PakketTarief
1x per week€39,50
Onbeperkt groepslessen + gratis kinderopvang€47,50
Onbeperkt groepslessen + gratis kinderopvang + Fitness€52,50

Weekrooster

Maandag
Tijd
Groep
19:00 - 19:55
16+ jaar
Donderdag
Tijd
Groep
19:00 - 19:55
16+ jaar

Gelijk inschrijven?

Let’s go!

Starten met kickbokstraining in Harderwijk?

En? Kom je lekker bij ons trainen? Natuurlijk! Start met een proefles bij Sam’s Gym en kom lekker kickboksen. Er zij ook lessen kickboksen voor Jeugd en Kids! Wil je nog wat meer informatie over onze sportschool of de manier van trainen? Stuur dan een appje naar Samantha nummer 0613033553 of mail haar samantha@samsgym.nl