Sam's Gym

Circuit training Harderwijk

Circuit training Harderwijk is een training waarbij altijd een vast aantal stations worden gebruikt om te trainen. Op aangeven van de trainer wordt er gewisseld, dit kan zijn op basis van herhalingen, of op basis van seconden. Bij circuittraining trainen we full body, wat inhoud dat alle spiergroepen inclusief core worden getraind.

Bij Sam’s Gym in Harderwijk kun je in de ochtend en in de avond circuittraining volgen. Check het rooster om te kijken of de tijden van circuittraining passen in jouw agenda! Past het niet, kijk dan hier of full body workout misschien iets voor je is! Circuit training Harderwijk bij Sam’s Gym is te volgen in combinatie met gratis kinderopvang, deze kinderopvang is in combinatie met een onbeperkt abonnement bij Sam’s Gym! 

Waarom circuittraining bij Sam’s gym?

Als je kiest voor circuittraining bij Sam’s Gym in Harderwijk, krijg je naast de voordelen van een super sterk en fit lichaam, nog andere voordelen. We hebben ze hieronder nog een keer voor je op een rijtje gezet.

  • Op maandag, woensdag en zaterdag kun je circuittraining volgen bij Sam’s Gym in Harderwijk met gratis kinderopvang in de ochtend. Kindjes tot 7 jaar mogen een uurtje bij ons in de opvang zijn terwijl jij lekker kunt trainen! Gratis kinderopvang is mogelijk als je een onbeperkt abonnement afsluit.
  • Circuit training bij Sam’s Gym is de perfecte les voor mensen die houden van vastigheid. Door het aantal oefeningen en het rondje wat je doet weet je precies waar je aan toe bent.
  • Circuittraining bij Sam’s Gym kun je ‘s ochtends en ‘s avonds volgen.
  • Bij circuittraining komt het hele lichaam aan bod, zo weet je zeker dat er niks wordt vergeten en jij dat lichaam krijgt wat je wenst.
  • Net als andere groepslessen coacht de trainer jou bij circuittraining naar je max. Nog net even die laatste herhaling of die laatste seconden kunnen een groot verschil maken in fysiek maar zeker ook mentaal sterker worden. You can do it!
  • Bij circuittraining Sam’s Gym doen we altijd een warming up en cooling down, hiermee beperken we de kans op blessures of extreme spierpijnen zodat jij ook de volgende training gewoon weer kunt shinen.
  • Onze trainers letten nadrukkelijk op techniek, zodat circuittraining bij Sam’s Gym toegankelijk is voor alle niveaus.

Ja! Ik schrijf me direct in!

Let’s Go!

Tarieven circuit training Harderwijk

PakketTarief
1x per week€39,50
Onbeperkt groepslessen + gratis kinderopvang€47,50
Onbeperkt groepslessen + gratis kinderopvang + Fitness€52,50

Weekrooster

Maandag
Tijd
Groep
10:00 - 10:55 + kinderopvang
16+ jaar
18:00 - 18:55
16+ jaar
Dinsdag
Tijd
Groep
09:00 - 09:55 + kinderopvang
16+ jaar
19:00 - 19:55
16+ jaar
Woensdag
Tijd
Groep
10:00 - 10:55 + kinderopvang
16+ jaar
18:00 - 18:55
16+ jaar
Donderdag
Tijd
Groep
09:00 - 09:55
16+ jaar
18:00 - 18:55
16+ jaar
Zaterdag
Tijd
Groep
10:00 - 10:55
16+ jaar

Gelijk inschrijven?

Let’s go!

Starten met Circuittraining in Harderwijk?

Hebben wij jou overtuigd om te starten met circuit training bij Sam’s Gym, meld je dan direct aan voor een proefles! Hebben wij jou zonder twijfelen overtuigd van de meerwaarde van circuittraining en wil je je gelijk inschrijven dan kan dat natuurlijk ook. Wil je eerst meer informatie of een keer komen kijken? Neem gerust contact op via 0613033553 of mail naar samantha@samsgym.nl. Start jouw fittere leven en begin met circuittraining bij Sam’s Gym in Harderwijk!

Check ook onze pagina’s van Personal Training en Zumba!