Sam's Gym

Bokszaktraining Harderwijk

Ben jij op zoek naar een sportschool in Harderwijk waar je bokszaktraining kunt doen? Kom dan naar Sam’s Gym! Onze bokszaktraining is altijd een druk bezochte les geweest en dit is niet voor niets.

Nergens anders in Harderwijk is er een sportschool te vinden met maar liefst 28 bokszakken en zijn de lessen zo goed en afwisselend als bij Sam’s Gym.

PAds training Harderwijk

Pads training is een onderdeel van bokszaktraining waarbij je op kleine focus pads precisie trappen en stoten leert geven in de vorm van een combinatie.

Het is even schakelen maar wat is het kicken als je op volle snelheid die combinatie kan maken. Je buddy moet ook goed nadenken want als die er niet bij is loopt jouw combinatie ook niet lekker.. Dus scherp blijven! Wil je een padstraining meedoen check dan onze socials voor verschillende data.

Bokszaktraining is altijd een vast onderdeel geweest van trainingen in de vechtsport en heeft zich vanwege de populariteit nu grotendeels afgesplitst van vechtsport. Veel mensen zagen al snel de voordelen van het snelle werk op het gebied van trappen en stoten en de sport werd al snel groter en groter. Dit heeft vooral te maken met de hoge fun-factor van de bokszaktraining, in combinatie met het feit dat er door de hoge intensiteit heel snel resultaat geboekt kan worden op gebied van gewichtsverlies! Wil jij met je gewicht aan de slag en deelnemen aan een les waarin de sfeer geweldig is, kom dan nu naar bokszaktraining bij Sam’s Gym. Liever Kickboksen? Dat kan ook bij Sam’s Gym!

Proefles aanvragen?

Kom een keer meedoen!

waarom bokszaktraining bij sam’s gym?

Waarom bokszaktraining bij Sam’s Gym in Harderwijk? Hieronder nog even een overzicht waarom je naar onze bokszaktraining moet komen!

  • Bokszaktraining is de ideale training om de overtollige kilo’s kwijt te raken.
  • Bokszak training bij Sam’s Gym in Harderwijk kun je 7 dagen per week volgen.
  • Bij bokszaktraining staan trainers met een vechtsport achtergrond die hameren op techniek, je leert dus zeker ook de juiste technieken.
  • Door de energie van andere deelnemers bij de boks training bij Sam’s Gym ga je net even langer door dan wanneer je alléén traint, dit zorgt voor een sneller resultaat.
  • Nergens anders dan bij Sam’s Gym in Harderwijk hangen 28 bokszakken te wachten op jouw impact.
  • Heavy Bag Training bij Sam’s Gym is voor alle niveaus.
  • Bij Sam’s Gym in Harderwijk doen we altijd een warming up en cooling down, dus minder kans op blessures en ongezond lange spierpijnen.
  • Les ook beschikbaar voor Jeugd en Kids.

Tarieven bokszaktraining

PakketTarief
1x per week€39,50
Onbeperkt groepslessen + gratis kinderopvang€47,50
Onbeperkt groepslessen + gratis kinderopvang + Fitness€52,50

Gelijk inschrijven?

Kom meedoen!

Weekrooster

Maandag
Tijd
Groep
09:00 - 09:55 + kinderopvang
16+ jaar
Dinsdag
Tijd
Groep
20:00 - 20:55
16+ jaar
Woensdag
Tijd
Groep
09:00 - 09:55 + kinderopvang
16+ jaar
20:00 - 20:55
16+ jaar
Donderdag
Tijd
Groep
20:00 - 20:55
16+ jaar
Vrijdag
Tijd
Groep
09:00 - 09:55
16+ jaar
17:00 - 17:55
8+ incl volwassenen
Zaterdag
Tijd
Groep
09:00 - 09:55
16+ jaar
Zondag
Tijd
Groep
09:30 - 10:25
16+ jaar

Starten met bokszaktraining bij Sam’s Gym?

Het kan zijn dat je na het lezen van deze korte uitleg van bokszaktraining bij Sam’s Gym gelijk lid bij ons wil worden, maar je mag natuurlijk ook eerst een proeflesje mee komen doen om de sfeer te proeven, kennis te maken en te kijken of het echt wat voor je is! Meld je aan voor een proefles bokszaktraining via de button en kom meedoen!

Heb je nog vragen over de les of andere vragen neem dan contact op met Sam 06-13033553 Mail je liever, dat kan ook!  samantha@samsgym.nl