Sam's Gym

Personal Training Harderwijk

Personal Training wordt steeds populairder in Harderwijk. Meer en meer mensen ervaren wat de voordelen van een één op één training zijn. Maak hieronder kennis met onze personal trainers, aarzel niet en neem contact op!

Samantha

Samantha is mede-eigenaresse en oprichter van sportschool Sam’s Gym. Iedereen noemt haar altijd ‘Sam’ dus het was voordehand liggend dat haar sportschool haar naam zou gaan dragen. Samantha staat voor persoonlijke aandacht en is in de sport gaan werken omdat ze écht een bijdrage wil leveren aan een vitaler Harderwijk. Zo werkt ze nauw samen met fysio, huisarts, basis en middelbare scholen en diverse gemeentelijke belangen om te zorgen dat gezond zijn én blijven voor iedereen haalbaar moet zijn ongeacht afkomst, inkomen of niveau! Naast personal training kan je bij Samantha ook terecht voor vitaliteits trajecten waarbij alle onderdelen van vitaliteit aan bod komen. Voeding-training-coaching.

Samantha is als personal trainer het best te omschrijven als: eerlijk, recht door zee en punctueel. Bij je intake weet je bij Samantha gelijk wat voor vlees je in de kuip hebt, ze windt er geen doekjes om en is eerlijk in de communicatie in wat ervoor nodig is je targets te behalen. Bloed, zweet en tranen zijn soms nodig om te komen waar je wil zijn… Samantha helpt je de week in te delen en te zorgen dat je alles op orde krijgt. Ze managed jouw agenda als het gaat om je vitaliteit!

Ellen

Coen

Intake gesprek?

Benieuwd of Personal Training iets voor jou is?

Voordelen van Personal Training

Als je kiest voor Personal Training bij Sam’s Gym, krijg je naast de voordelen van de PT zelf, ook veel andere voordelen. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet! 

  • Je mag naast de Personal Training, gratis meedoen met alle groepslessen van Sam’s Gym! Zo kun je sneller resultaat boeken en je doelen behalen! 
  • Je werkt altijd 1-op-1 en altijd werkt met afspraken. Door deze stok achter de deur, zien wij dat mensen vaker komen sporten en minder afzeggen.  
  • Jouw tijd, jouw agenda, jouw schema. Alles wordt gepersonaliseerd voor jou. We gaan sporten op de ideale tijdstippen voor jou, we maken een sportschema gebaseerd op jouw doelen en wij focussen ons echt alleen op jou! 
  • Continu motivatie en aandacht. Niet alleen als je bij ons sport, maar ook daarbuiten. Wij proberen echt de beste versie van jou te maken! 
  • Blessurepreventie. Wij weten dat we door onze doelgerichte personal trainingen blessures kunnen voorkomen. Heb jij zwakke enkels, knieën of rug dan kan jij nog steeds super fit worden omdat wij weten hoe we met jouw zwakke plekken om moeten gaan en blessures tot het minimum kunnen beperken!

 

Meer info?

Neem gelijk contact op!

Starten met Personal Training in Harderwijk?

Hebben wij jou overtuigd om te starten met Personal Trainen bij Sam’s Gym? Meld je dan direct aan bij ons! Wil je eerst meer informatie of een keer komen kijken? Neem gerust contact op via 0613033553 of mail naar samantha@samsgym.nl. Start jouw fittere leven nu middels Personal Training in Harderwijk, bij Sam’s Gym!