Sam's Gym

Personal Training Harderwijk

Personal Training wordt steeds populairder in Harderwijk. Meer en meer mensen ervaren wat de voordelen van een één op één training zijn. Wij zien dan ook dat wij meer klanten dan ooit hebben, die kiezen voor PT / Personal Training in Harderwijk! Maar wat zijn dan die voordelen van Personal Training in Harderwijk?

Intake gesprek?

Benieuwd of Personal Training iets voor jou is?

Voordelen van Personal Training

Als je kiest voor Personal Training bij Sam’s Gym, krijg je naast de voordelen van de PT zelf, ook veel andere voordelen. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet! 

  • Je mag naast de Personal Training, gratis meedoen met alle groepslessen van Sam’s Gym! Zo kun je sneller resultaat boeken en je doelen behalen! 
  • Je werkt altijd 1-op-1 en altijd werkt met afspraken. Door deze stok achter de deur, zien wij dat mensen vaker komen sporten en minder afzeggen. 
  • Start met een ‘fit-test’. Als je start met Personal Training bij Sam’s Gym, starten wij altijd met een fit-test. Zo zie je direct wat je ‘nulpunt’ is en wat je aandachtspunten zijn. Samen gaan wij aan de slag om jou fitter te maken! 
  • Jouw tijd, jouw agenda, jouw schema. Alles wordt gepersonaliseerd voor jou. We gaan sporten op de ideale tijdstippen voor jou, we maken een sportschema gebaseerd op jouw doelen en wij focussen ons echt alleen op jou! 
  •  Continue motivatie en aandacht. Niet alleen als je bij ons sport, maar ook daarbuiten. Wij proberen echt de beste versie van jou te maken! 
  • Blessurepreventie. Wij merken dat wij door onze doelgerichte personal trainingen, wij blessures kunnen voorkomen. Heb jij zwakke enkels of knieën? Dan maken wij een schema waardoor jij blessures tot het minimum kunt beperken.

Meer info?

Neem gelijk contact op!

Starten met Personal Training in Harderwijk?

Hebben wij jou overtuigd om te starten met Personal Trainen bij Sam’s Gym? Meld je dan direct aan bij ons! Wil je eerst meer informatie of een keer komen kijken? Neem gerust contact op via 0613033553 of mail naar samantha@samsgym.nl. Start jouw fittere leven nu middels Personal Training in Harderwijk, bij Sam’s Gym! 

Keertje meedoen?!

Schrijf je in voor een proefles.

proefles