Sam's Gym

Zumba Harderwijk

Hé dansliefhebber! Kom je meedoen met een Zumba les bij sportschool Sam’s Gym in Harderwijk? Je bent gegarandeerd verkocht na het meedoen met een dansles Zumba bij Sam’s Gym!

Waarom we zeker weten dat jij Zumba leuk vindt bij Sam’s Gym? Omdat Samantha zelf lesgeeft en alle choreo’s steeds worden vernieuwd of aangepast, je doet dus altijd iets nieuws en dat gaat zeker niet vervelen.

Al sinds de oprichting van sportschool Sam’s Gym in Harderwijk in 2012 is Zumba een vaste waarde gebleken in het aanbod van Sam’s Gym. Sam’s Gym eigenaresse Samantha is bezeten van dansen en kan daardoor altijd ‘shinen ’in de Zumba les. Je gaat na een lesje Zumba gegarandeerd met een glimlach van oor te oor de deur uit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een lesje Zumba bij sportschool Sam’s Gym in Harderwijk? Bekijk hieronder het overzicht van alle voordelen en maak die afspraak voor een proefles!

 

Pssst, proefles meedoen?

Push that button!

waarom Zumba bij sam’s gym?

  • Van Zumba word je blij, na een uurtje Zumba training is die wat mindere dag helemaal verdwenen en kun je de dag weer aan.
  • Samantha heeft 15 jaar ervaring als Zumba instructrice, je krijgt echt les van de beste en de meest positieve instructrice die er is.
  • Onze Zumba zaal is onlangs twee keer zo groot gemaakt waardoor je niet op een kluitje staat te dansen en je echt je ruimte kan pakken.
  • Bij Zumba gebruiken we echte discolichten die meegaan op de beat van de muziek, hierdoor kom je nog beter in je dans en ga je helemaal op in het uurtje dansen.
  • Bij sportschool Sam’s Gym kun je kiezen om te dansen op rubber of op een houten vloer.
  • Bij Sam’s Gym hebben zowel over de lengte als over de breedte een volledige spiegelwand, hierdoor is het een stuk ruimtelijker en kun je alle moves goed in de gaten houden.
  • Sam’s Gym is lid van Zumba International, hierdoor mogen we gebruik maken van de beste en nieuwste choreografieën.
  • Zumba kun je bij Sam’s Gym ook 1 keer per week volgen met een 1 keer per week abonnement.
  • Zumba is ook geschikt voor Kids & Beginners.

Gelijk inschrijven?

Tarieven Zumba

PakketTarief
1x per week€39,50
Onbeperkt groepslessen + gratis kinderopvang€47,50
Onbeperkt groepslessen + gratis kinderopvang + Fitness€52,50

Weekrooster

Maandag
Tijd
Groep
20:00 - 20:55
13+ jaar
Donderdag
Tijd
Groep
19:00 - 19:55
13+ jaar

Dus hou jij van een feestje en kan je niet stil staan als je muziek hoort? Wil je graag leren dansen op Latijns Amerikaanse dansen? Dan is Zumba bij sportschool Sam’s Gym in Harderwijk echt iets voor jou! Meld je direct aan voor een proefles! Heb je na deze uitleg over wat Zumba in houdt nog vragen aan Samantha. Stuur dan een mail naar samantha@samsgym.nl of app naar Sam 0613033553