Sam's Gym

Peutergym Harderwijk

Peutergym wordt steeds populairder in Harderwijk. Steeds meer ouders zijn zich bewust van de voordelen die het met zich mee brengt voor de ontwikkeling van je kind om vroeg te starten met sporten voor peuters.

Door vroeg te starten en de interesse te krijgen in sport heeft je kleine een voorsprong in motorische vaardigheden waar het de rest van zijn leven wat aan heeft. Wat maakt peutergym in Harderwijk bij Sam’s Gym nou zo waardevol voor jouw kind? We geven hieronder een overzicht van de voordelen van sporten met je peuter bij Sam’s Gym in Harderwijk!

waarom Peutergym bij sam’s gym?

Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet! 

  • Veel peuters zitten té vaak binnen achter de iPad of TV en krijgen zo véél te weinig beweging. Peuters worden vaak hangerig wanneer ze teveel TV kijken, ze hebben uitdagingen nodig op het gebied van fysiek bewegen en leren. Met peutergym Harderwijk bij Sam’s Gym geef je je peuter of kleuter die uitdaging.
  • Peuters zijn vaak verlegen en hebben moeite met sociale contacten, kruipt jouw kleine helemaal in je als het nieuwe mensen ontmoet kom dan juist naar peutergym en kleutergym bij Sam’s Gym en wij leren ze contact te maken.
  • Eigenaresse Samantha verzorgt zelf de les peutergym in Harderwijk omdat ze het heel belangrijk vindt dat kleintjes op de juiste manier benadert moeten worden. Dit betekent dat ieder kind uniek is en ieder kind een andere aanpak nodig heeft! We handelen bij peutergym Harderwijk volledig vanuit pedagogisch didactisch oogpunt met oog voor het individu.
  • Door vroeg te starten met peutergym Harderwijk bij Sam’s Gym creëer je bij je peuter al vroeg de interesse in sport en bewegen. Zo zorg je voor een springplank als ouder als het gaat om een gezond leven vol leuke activiteiten op het gebied van sport en bewegen. ‘’Jong geleerd is oud gedaan’’.
  • De lestijden van peutergym Harderwijk bij Sam’s Gym sluiten aan op de vrije school middagen van peuters in de leeftijd van 4 tot 5 jaar
  • Bij peutergym Harderwijk houden we rekening met een vast lespatroon. Zo weten de kindjes waar ze aan toe zijn en kan jij als ouder hier ook naar vragen omdat je weet wat wij als sportschool met je peuter voor activiteiten doen. Leuk om over te kletsen.
  • Bij Sam’s Gym geven we graag het goede voorbeeld op jonge leeftijd, daarom drinken we bij peutergym in de les alleen maar water en eten we na de les een lekker koud appeltje.
  • Bij peutergym mag je als ouder mee de les in en écht meedoen met sporten, zo bouw je een goede band op met je kind, bouw je herinneringen en leer je waar de interesses van je peuter liggen.

Weekrooster

Woensdag
Tijd
Groep
16:00 - 16:45
2 t/m 4 jaar
Vrijdag
Tijd
Groep
16:00 - 16:45
2 t/m 4 jaar

Ja! Ik schrijf me direct in!

Let’s Go!

Starten met peutergym in Harderwijk?

Hebben wij jou overtuigd om te starten met peutergym of kleutergym in Harderwijk? Meld je dan direct aan bij Sam’s Gym! Je kunt bij ons altijd starten met een gratis proefles, maar je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven. Wil je eerst meer informatie of een keer komen kijken? Neem gerust contact op via 0613033553 of mail naar samantha@samsgym.nl.