VOEDINGSADVIES

Eenmalig advies

Ben je benieuwd of jouw leefstijl de juiste is?

Heb jij een gezond, verantwoord en gevarieerd voedingspatroon?

Op zoek naar tips en tricks om je voedingspatroon te verbeteren?

Wil je je fitter en energieker voelen en wil je weten hoe een gezond voedingspatroon daaraan kan bijdragen?

Bij een eenmalig voedingsadvies wordt een voedingsanalyse gemaakt en krijg je tips hoe je jouw eetpatroon kunt verbeteren. Bij dit eenmalige voedingsadvies krijg je ook een dagmenu dat je kunt volgen en een variatielijst die je helpt om gezonde en gevarieerde keuzes te maken.

Natuurlijk is bij dit eenmalige advies ook een beweegadvies inbegrepen.

Afspraak maken

Sportvoedingsadvies

Voeding speelt een belangrijke rol bij sportprestaties. Een persoonlijk sportvoedingsadvies zorgt ervoor dat je optimaal kunt presteren in jouw tak van sport. De merken die wij verkopen hebben onder andere een HACCP keurmerk, wat aangeeft dat de hygiëne voorschriften in de fabriek zorgvuldig worden nageleefd. Ook hebben zij een certificering van de dopingautoriteit waarmee aangegeven wordt dat de producten schoon zijn van verboden middelen. Hiermee wordt kwaliteit gewaarborgd en kan je er zeker van zijn dat de producten met zorg zijn gefabriceerd.

Lees meer over sportvoeding

Consult

Bij deze begeleidingsvorm kom je regelmatig op consult. Je wordt gecoacht om je gewenste doelen te stellen en te halen, op een manier die bij je past in leefstijl, trainingen en voeding. Dit kan per consult of met een 5 of 10 strippenkaart.
De sleutel tot een goede gezondheid, een fit gevoel en een gezond gewicht, ligt in de combinatie van voldoende beweging en een gezond voedingspatroon! Bij Sam’s Gym kun je niet alleen terecht voor een goede workout, ik sta ook voor je klaar om je advies te geven over je voeding!
Ik sta als gewichtsconsulente ingeschreven bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. De consulten van een BGN geregistreerd lid kunnen door de zorgverzekeraar worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg de polis van je zorgverzekeraar of kijk onder het kopje vergoedingen.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@samsgym.nl of bel naar het telefoonnummer 06-13033553.

Afspraak maken

VERGOEDING DOOR ZORGVERZEKERAARS

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kan de voorwaarden terugvinden in de eigen polis. Je kan ook onze website raadplegen voor een overzicht. Op deze pagina hieronder vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kan je lezen welke vergoeding er wordt gegeven.
Als je jouw zorgverzekeraar niet terug ziet in dit overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. Je kunt dit uiteraard altijd navragen bij je zorgverzekeraar.

Overzicht zorgverzekeraars 2019

* De BGN kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor informatie op deze pagina. Voor actuele informatie raadpleegt men de polis van de eigen zorgverzekering.

Contactgegevens

Sam’s Gym
Baanweg 20
3844 KS Harderwijk
info@samsgym.nl
06-13033553

Contactgegevens

Sam’s Gym
Baanweg 20
3844 KS Harderwijk
info@samsgym.nl
06-13033553

Sam’s Fitshop

Social Media