Sam's Gym

VITALITY COACHING

Vitality coaching bij Sam’s Gym is overkoepelend voor het aanbod dat wij aanbieden die bijdragen aan een gezond en fitter leven.

Vaak denken mensen ten onrechte dat alléén trainen of alléén een voedingstraject zal zorgen voor een gezond lichaam, maar het is juist de combinatie van drie onderdelen die zorgen dat een klant gezond is én gezond blijft. Wij zijn niet gewoon trainers, wij zijn coaches die zorgen dat mensen beter in hun vel gaan zitten. Natuurlijk is trainen hier een onderdeel van maar wat er zich in je hoofd afspeelt is minstens zo belangrijk. Bij Sam’s Gym hebben we alles onder één dak, voedingsadvies, trainen en coaching. Ben je toe aan een gezonder leven, neem dan direct contact op met Samantha.

 

Voedingsadvies Harderwijk

Voedingsadvies bij sportschool Sam’s Gym in Harderwijk is voor jou de beste oplossing als het gaat om afvallen en een gezonde, vitale toekomst!

Samantha heeft met haar 15 jaar ervaring al veel klanten laten afvallen en een gezondere toekomst geboden. Het gaat niet alleen om voeding, het is een lifestyle change. Afvallen lukt veel mensen, maar waarom iedere keer die terugval? Dit komt omdat mensen niet aangeleerd wordt te veranderen in hun hoofd. Dit is dan ook de reden dat de meeste diëten niet werken en dat terugval in oude gewoontes helaas vaak voor komt. Samantha maakt jou mentaal sterk en ze leert je hoe je de juiste keuzes maakt en leert je te begrijpen hoe het menselijk lichaam werkt als het gaat om balans in voeding! Wil je blijvend afvallen, dan kom je naar Samantha bij Sam’s Gym. Maak direct een afspraak voor intake!

intake gesprek?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Waarom kiezen voor afvallen bij Sam’s Gym?

Wat zijn er veel specialisten op het gebied van afvallen, voedingadvies en beweging in Harderwijk en wat voor trucjes worden er uit de kast gehaald om jou te doen geloven dat dat ene dieet écht werkt! Sam werkt zonder al deze onzin formules en helpt jou zelf te begrijpen wat er nodig is om sterk genoeg te zijn om verleidingen te weerstaan. Hieronder nog een keer waarom het slagingspercentage bij Sam zo hoog is!

  • Sam is gewichtsconsulent met AGB code, dit houdt in dat ze geregistreerd voedingsspecialist is. Hierdoor wordt het traject van afvallen vaak vergoed door jouw zorgverzekering!
  • Samantha is eigenaresse van Sam’s Gym en kan jou dus een combinatie aanbieden van voeding en sporten. Je ziet haar dus zelf in de les, dit zal je motiveren naar de gym te komen!
  • Samantha heeft 15 jaar ervaring in het begeleiden van klanten. 99,9% weet met succes het traject en de gewenste doelstellingen af te sluiten!
  • Voedingsadvies Harderwijk van Samantha is op basis van normale voeding, geen diëten, geen hippe nieuwe inzichten. Gewoon normaal doen en je koppie gebruiken!
  • Naast de begeleiding op het fysieke gedeelte richt Samantha zich ook op het mentale aspect van afvallen. Waarom kun je de verleiding niet weerstaan? Waarom is sporten niet vol te houden? Waarom maak je de verkeerde keuzes als het gaat om het tijdstip van eten? Allemaal vragen waar jijzelf het antwoord op hebt! Samantha leert je om jezelf te gaan begrijpen en mentaal sterk te worden zodat jij die juiste keuzes kunt maken!
  • Afvallen en voedingsadvies bij Sam in Harderwijk? Ze houdt de vinger aan de pols en de begeleiding is intensief, hierdoor is de kans op terugval minimaal!
  • Bij sportschool Sam´s Gym kan je kiezen voor een eenmalig advies, 5 rittenkaart of 10 rittenkaart. Wil je echt het roer om dan kies je de combinatie van personal training (link) en voedingsadvies!

Tarieven van voedingsadvies

VoedingsadviesTarief
Eenmalig advies inclusief afvalschema en één weegmoment€85,00
5 rittenkaart inclusief intake, 5 weegmomenten en een afvalschema€185,00
10 rittenkaart inclusief intake, 10 weegmomenten en afvalschema€310,00
15 rittenkaart, inclusief intake, 15 weegmomenten en afvalschema€435,00

Welke aanbod het beste bij jou past is afhankelijk van je doelstelling, neem dus even contact op met Sam via 0613033553 of mail naar samantha@samsgym.nl Na contact zal ze je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek, hierin maak je samen met Sam een strijdplan om af te vallen. Ga die uitdaging aan en ga voor die beste versie van jezelf!

Vergoeding door zorgverzekeraars voor ons voedingsadvies

De begeleiding door BGN-gewichtsconsulent Samantha wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kan de voorwaarden terugvinden in de eigen polis van je zorgverzekeraar.

Eenmalig voedingsadvies

Bij een eenmalig voedingsadvies wordt een voedingsanalyse gemaakt en krijg je tips hoe je jouw eetpatroon kunt verbeteren.

Bij dit eenmalige voedingsadvies krijg je ook een dagmenu dat je kunt volgen en een variatielijst die je helpt om gezonde en gevarieerde keuzes te maken.

Natuurlijk is bij dit eenmalige advies ook een beweegadvies inbegrepen.

Sportvoedingadvies

Voeding speelt een belangrijke rol bij sportprestaties. Een persoonlijk sportvoedingsadvies zorgt ervoor dat je optimaal kunt presteren in jouw tak van sport.

De merken die wij verkopen hebben onder andere een HACCP keurmerk, wat aangeeft dat de hygiëne voorschriften in de fabriek zorgvuldig worden nageleefd. Ook hebben zij een certificering van de dopingautoriteit waarmee aangegeven wordt dat de producten schoon zijn van verboden middelen.

Hiermee wordt kwaliteit gewaarborgd en kan je er zeker van zijn dat de producten met zorg zijn gefabriceerd.