Sam's Gym

Over Sam’s Gym

Wie we zijn!

Leuk dat je onze over ons pagina bezoekt! Je bent nieuwsgierig wie wij zijn en wat we doen? Kom je dan een keer bij ons een training meedoen? Push die proefles button onderaan deze pagina!

Sam’s Gym is opgericht in 2012 door Samantha Kok, dit is dan natuurlijk ook de reden dat de gym haar naam draagt. Samantha heeft een open persoonlijkheid, door deze open persoonlijkheid zorgt ze gelijk bij binnenkomst voor vertrouwen en een goed gevoel. Dit is ook precies waar Sam’s Gym voor staat. Nieuwe leden zijn vaak verbaasd over de sfeer die er hangt bij Sam’s Gym en we horen vaak dat dat in deze tijd ‘uniek’ is.

Samantha is niet zomaar een sportschool begonnen. Ze werkt duidelijk vanuit een visie die ervoor moet zorgen dat sporten voor iedereen bereikbaar wordt. Om deze brug te slaan werkt ze nauw samen met gemeente Harderwijk, GA Harderwijk, diverse jeugdinstellingen, fysiopraktijken en huisartsen. Ook vertegenwoordigd ze Sam’s Gym in het landelijke sport en preventieakkoord voor gemeente Harderwijk.

Samantha hecht veel waarde aan het ‘jezelf kunnen zijn’ en komt altijd op voor anderen die dat om wat voor reden dan ook minder goed kunnen of durven. Samantha staat voor diversiteit en acceptatie en gebruikt sport om te verbinden.

Sportschool Sam’s Gym is afspiegeling van de moderne maatschappij en zorgt door middel van sport voor de verbinding van alle lagen van de samenleving. Om deze woorden kracht bij te zetten is Sam’s Gym gekeurd en in bezit van het keurmerk van de Nederlandse Vechtsport Autoriteit. Dit houdt in dat Sam’s Gym voldoet aan alle regelgeving als het gaat om veiligheid, omgangsvormen en faciliteiten. Met dit keurmerk geven wij ook aan als sportschool onderwerpen als seksuele intimidatie, discriminatie, machtsmisbruik, bedreiging en ander grensoverschrijdend gedrag uiterst serieus te nemen en werken wij aan een veilig sportklimaat!

Voor meer informatie over vertrouwenskwesties verwijzen we je naar de pagina  van de Nederlandse Vechtsport Autoriteit.

https://www.vechtsportautoriteit.nl/vertrouwenskwesties/

Pssst, proefles meedoen?

Push that button!

Wat doen we allemaal?

Sportschool Sam’s Gym is gespecialiseerd in voeding, coaching en training. Wij bieden training in verschillende vormen aan, maar waar Sam’s Gym écht bekend mee is geworden zijn toch wel de groepslessen. Hieronder een overzicht van ons aanbod!

Coaching

Coaching is niet weg te denken uit een moderne gym. Bij Sam’s Gym zijn we gespecialiseerd in coaching. En dan bedoelen we niet door te zeggen; ‘Kom op nog een keer en volhouden’, maar vooral het mentale en psychologische stuk. Waarom lukken bepaalde dingen bij de één wel en bij de ander niet? Heel eenvoudig gezegd; Als jij in je opvoeding niet geleerd hebt dat je beter een appel kan eten dan een zak chips dan kan het heel lastig zijn om hier op latere leeftijd de juiste keuzes in te maken. Ben jij onbezorgd opgegroeid of heb je een lastige jeugd gehad? Dit zijn allemaal factoren die meespelen in de keuzes die je maakt in het dagelijks leven en bepalen of jij een gezonde leefstijl kan aannemen. Benieuwd hoe we jou een zetje in de juiste richting kunnen geven als het gaat om voeding, training en coaching? Kijk dan bij personal training of voedingsadvies!

Voeding

Het is al heel lang bekend hoe je een gezond lichaam bouwt, namelijk door gewoon ‘normaal’ te doen! Geen shakes, geen hippe diëten die door een YouTuber op basis van marktonderzoek zijn nieuwe theorieën spit op internet. Mensen worden helemaal gek gemaakt, wat moet ik nou doen om af te vallen? ‘Er is iets nieuws, zou het werken?’ Het wiel is al uitgevonden, dus dit hoeft niet nog een keer gedaan te worden. Bij Sam’s Gym hebben we een oplossing met blijvend resultaat. Nieuwsgierig? Kijk voor ons aanbod bij voedingsadvies!