PERSONAL TRAINING

Personal Training is razend populair en wint steeds meer terrein. Steeds meer mensen komen erachter wat de voordelen zijn van het één op één trainen onder begeleiding van een gediplomeerd personal trainer. Hieronder enkele voordelen waarom steeds meer mensen kiezen voor het trainen met een gediplomeerde personal trainer.

  • Je mag gratis meedoen met alle lessen van Sam’s Gym als je PT krijgt van 1 van de trainers bij Sam’s Gym. Dit om snel resultaat te kunnen boeken!
  • De bekende stok achter de deur, je maakt een persoonlijke afspraak met je trainer hierdoor zal je minder snel afzeggen.
  • Door middel van een fit-test zal je te weten komen hoe je er conditioneel daadwerkelijk voor staat. Veel mensen hebben geen idee waar ze moeten beginnen en waar de nadruk met trainen op moet liggen om fit te worden.
  • Jouw tijden, jouw agenda! Met een personal trainer ben jij degene die bepaalt wanneer er getraind wordt, zo kan je het dus perfect combineren met kinderen of een drukke baan!
  • Je trainer zal je continu motiveren om het maximale uit jezelf te halen, hierdoor is snel resultaat gegarandeerd!
  • Door het trainen met een personal trainer beperk je de kans op blessures tot een minimum.
  • Makkelijk te combineren met voeding, bekijk hiervoor het combinatiepakket.

Coen is sinds 2015 gediplomeerd personal trainer en heeft al veel klanten binnen Sam’s met succes begeleid. Coen traint zowel klanten die 1 keer per week trainen en aanvullend gratis mee mogen doen met de groepslessen van Sam’s Gym, maar Coen kan ook sporters met een hoog niveau aan die 3 keer per week met hem trainen. Met zijn achtergrond als periodiseringsexpert kan hij op lange termijn het juiste pad voor je uitzetten en bepalen wat er nodig is om jouw doelen zo snel mogelijk te bereiken en waar nodig bij te sturen.

Samantha is sinds 2013 gediplomeerd personal trainer. Dit houdt concreet in dat ze de kennis heeft om klanten op de juiste manier te begeleiden. Groot voordeel van trainen bij Samantha is dat ze ook de kennis heeft om je trainingen te combineren met een uitgebalanceerd voedingsplan. Samantha gaat hierin niet mee in de hypes rondom voeding die op dit moment spelen, maar werkt vanuit de visie op basis van kennis dat alles te bereiken is met een normaal uitgebalanceerd voedingspatroon. Hierdoor ontstaan er geen tekorten en energiedipjes, zo kan je het maximale uit je trainingen blijven halen!

Ellen is sinds 2019 Personal Trainer bij Sam’s Gym. Ellen haar bijnaam is BOTS en staat voor Beast Of The South, dit vanwege haar Brabantse roots en liefde voor zware krachttraining. Ellen is zelf ooit als klant bij Samantha terecht gekomen en is door keihard werken en studeren nu zelf Personal Trainer bij Sam’s Gym. Ook Ellen is gediplomeerd Personal Trainer en heeft als specialisatie; krachttraining.

Interesse in Personal Training? Ga voor kwaliteit en kies een trainer met diploma die weet wat hij doet!

Bel Sam voor het maken van een afspraak op nummer 0613033553 of mail naar samantha@samsgym.nl

Schrijf je nu in!
Neem een proefles!

Contactgegevens

Sam’s Gym
Baanweg 20
3844 KS Harderwijk
info@samsgym.nl
06-13033553

Contactgegevens

Sam’s Gym
Baanweg 20
3844 KS Harderwijk
info@samsgym.nl
06-13033553

Sam’s Fitshop

Social Media