kickboksen

KICKBOKSEN KIDS 5 T/M 9 JAAR

Maandag en vrijdag van 17:00 tot 18:00

Kickboksen voor de kids van 5 t/m 9 jaar is een goede manier om op jonge leeftijd kennis te maken met vechtsport. In deze les wordt op speelse wijze kennis gemaakt met alle aspecten van kickboksen.Trappen ,stoten, incasseren, verdedigen en aanvallen. We sparren altijd aan het einde van de les. Respect staat in deze les centraal,voor elkaar en voor de trainer. Er wordt getraind op bokszakken, pads, trapzakken en op elkaar. We trainen in deze lessen niet op het hoofd, ook niet tijdens het sparren! Een bitje (mondbescherming) is verplicht. Ben je op zoek naar een gym waar veel op techniek getraind wordt en waar je echt kan leren vechten? Join the club! Aanmelden voor een gratis proefles kan via het aanmeldformulier op de homepage, stuur een mailtje naar samantha@samsgym.nl, bel naar 0613033553 of stuur een pb via social media. Like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

voordoen

leren samen te werken

en nu jij

KICKBOKSEN JEUGD 10 T/M 17 JAAR

Maandag en vrijdag van 18:00 tot 19:00

Kickboksen voor de jeugd bij Sam's Gym wordt op een professionele manier gedoceerd door onze SKMO gecertificeerde trainer Samantha. Natuurlijk wordt er gestart met een goeie warming up om de spieren voor te bereiden op actie, vervolgens worden -zoals een training opgebouwd moet worden- alle aspecten van CLUSK getraind. Coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht komen aan bod. Dan komt het belangrijkste deel van de training, de techniektraining en leren sparren. Techniek staat in deze training centraal. Deze groep wordt voorbereid op het doorstromen naar de volwassenen. Kan jij, of wil je leren om tegen een stootje te kunnen kom dan kickboksen bij Sam's Gym! Bitje verplicht! Aanmelden voor een gratis proefles kan via het aanmeldformulier op de homepage, stuur een mailtje naar samantha@samsgym.nl, bel naar 0613033553 of stuur een pb via social media. Like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

ff opletten jongens

geintje tussendoor, dekking!

trainers in aktie

 

 

KICKBOKSEN VOLWASSENEN

Maandag 19.00-20.00
Donderdag 19.00-20.00

Wil jij training krijgen van een gecertificeerde kickbokstrainers en je de techniek eigen maken, kom dan meedoen met de volwassen kickbokslessen bij Sam's Gym. Bij Jasper en Samantha leer je technisch kickboksen en train je gericht kracht en conditie. Zij hebben genoeg ervaring om van jou een respectvolle gedisciplineerde vechter te maken! Jasper geeft de gevorderden lessen. Samantha geeft de kinderlessen en de recreanten. Sparren is in deze training een keus. Bitje verplicht! Aanmelden voor een gratis proefles kan via het aanmeldformulier op de homepage, stuur een mailtje naar samantha@samsgym.nl, bel naar 0613033553 of stuur een pb via social media. Like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Let op!

Voor alle Kickboks en conditie en zaktraining lessen geldt de volgende regel: de eerste 2 lessen mag je materialen van Sam's Gym gebruiken, daarna is het verplicht eigen materialen aan te schaffen. Uiteraard ben je vrij in de keuze waar je deze aanschaft. Via de gym krijg je 10 % korting op het gehele assortiment van Fibu Sports. Deze spullen liggen op voorraad in ons magazijn en kunnen dus direct uitgeleverd worden!

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je een proefles meld je dan aan met het formulier op de homepage! Gelijk meedoen klik op deze link om onze contact gegevens in te zien!