Personal Training

Personal Training bij Sam's Gym

Personal Training is razend populair en wint steeds meer terrein. Steeds meer mensen komen erachter wat de voordelen zijn van het één op één trainen onder begeleiding van een gecertificeerd personal trainer. Hieronder enkele voordelen waarom steeds meer mensen kiezen voor het trainen met een gecertificeerde personal trainer.

 

  • Je mag gratis meedoen met alle lessen van Sam's Gym als je PT krijgt van 1 van de trainers bij Sam's Gym. Dit om snel resultaat te kunnen boeken!
  • De bekende stok achter de deur. Je maakt een persoonlijke afspraak met je trainer, hierdoor zal je minder snel afbellen.
  • Door middel van een fit-test zal je te weten komen hoe je er conditioneel daadwerkelijk voor staat. Veel mensen hebben geen idee waar ze moeten beginnen en waar de nadruk met trainen op moet liggen om fit te worden.
  • Jouw tijden, jouw agenda! Met een personal trainer ben jij degene die bepaalt wanneer er getraind wordt, zo kan je het dus perfect combineren met kinderen of een drukke baan!
  • Je trainer zal je continu motiveren om het maximale uit jezelf te halen, hierdoor is snel resultaat gegarandeerd!
  • Door het trainen met een personal trainer beperk je de kans op blessures tot een minimum.
  • Makkelijk te combineren met voeding, bekijk hiervoor het combinatiepakket.

Coen is sinds 2 jaar gecertificeerd personal trainer en heeft al veel klanten binnen Sam's met succes begeleid. Coen traint zowel klanten die 1 keer per week trainen en aanvullend gratis mee mogen doen met de groepslessen van Sam's Gym, maar Coen kan ook sporters met een hoog niveau aan die 3 keer per week met hem willen trainen dit komt door zijn achtergrond als periodiseringsexpert. Hiermee kan hij het juiste pad voor je uitzetten en bepalen wat er nodig is om jouw doelen zo snel mogelijk te bereiken. Aarzel niet en neem contact op met Coen via nummer 0636103554

Coach Coen

Hexagoon deadlift

Samantha is sinds 5 jaar gecertificeerd personal trainer. Dit houdt concreet in dat ze de kennis heeft om klanten op de juiste manier te begeleiden. Groot voordeel van trainen bij Samantha is dat ze ook de kennis heeft om je trainingen te combineren met een uitgebalanceerd voedingsplan. Samantha gaat hierin niet mee in de hypes rondom voeding die op dit moment spelen, maar werkt vanuit de visie op basis van kennis dat alles te bereiken is met een normaal uitgebalanceerd voedingspatroon. Hierdoor ontstaan er geen tekorten en zo kan je het maximale uit je trainingen blijven halen!

Bekijk hier de tarieven voor trainen met Samantha of Coen!