OVER SAM’S GYM

Sam’s Gym is in 2013 opgericht door Samantha Kok uit Harderwijk. Samantha haar droom was een studio in Harderwijk om Personal Training te geven. Dit was is het begin financieel niet mogelijk en ook de panden in Harderwijk met een sportvergunning zijn schaars. Dus er werd besloten om klein te beginnen. Best een grote stap, Samantha had een goeie baan als sales executive bij een bedrijf dat B to B materialen verkocht voor het toepassen voor eerste hulp bij ongelukken. Maar zonder risico geen succes, dus ze stopte bij haar werkgever en ging doen wat ze het allerleukste vond.  Ze is begonnen met het huren van gymzalen via gemeente en sportverenigingen, zo konden de kosten laag gehouden worden en kon er over een aantal jaar misschien gedacht worden aan een eigen plek. De groep die Samantha les gaf werd door haar manier van les geven en enthousiaste kijk op sport steeds groter en groter.

Halverwege 2014 werd ze benaderd door een andere partij die in de sportbranche zat om misschien een samenwerking te starten. Normaliter is dit af te raden want het kan elkaar behoorlijk bijten, maar met het verschil van concept, visie en doelgroep van de 2 bedrijven zou het best een succes kunnen worden, dacht Samantha. De knoop werd doorgehakt en het nieuwe pand aan de Handelsweg in Harderwijk werd betrokken. De gehele verbouwing werd verzorgd door de handige achterban van Samantha. De leden aantallen knalden door het dak en binnen no time zaten de lessen vol en was deze locatie van 170 vierkante meter eigenlijk alweer te klein.

Er werd in 2018 een pand gevonden aan de Baanweg 20 in Harderwijk en de voorbereidingen konden worden getroffen. Dezelfde partij als aan de Handelsweg werd benaderd om mee te gaan vanaf de oude locatie. Er kon verhuist worden, maar eerst nog de verbouwing. 4 maanden lang werd er keihard gewerkt om te bouwen waarin geloofd werd. Wat een succes! De foto´s spreken voor zich. Wil je weten wat er van gemaakt is, bekijk dan hun facebook pagina en like Sam´s Gym om op de hoogte te blijven!

Sport

Sam´s Gym heeft een breed aanbod groepslessen. Zo kan je een uur lang lekker losgaan op 1 van de 24 bokszakken bij zak en conditietraining. Ben je meer van techniek en wil je kennis maken met vechtsport, kom dan voor de kickbokslessen naar Sam´s Gym. Alle lessen die worden gegeven zijn ook beschikbaar voor kinderen. De lessen waar Samantha mee is begonnen zijn er ook nog! Wil je lekker buiten trainen kom dan naar bootcamp. Is je kleine toe aan ontwikkelen van motoriek dan is Sam´s peutergym onwijs leuk. Samantha is net als Ellen, gecertificeerd Zumba instructrice en kunnen jou met hun brede glimlach aanzetten tot een uur lang knallen op latin en dance muziek!  Wil je lekker zelf bepalen wat je traint, geen probleem in de functional training zone kan je je eigen training afwerken.

Binnen Sam’s Gym hebben ze geen standaard fitnessapparatuur. Ze staan niet achter de visie om de hele dag op je kont te zitten. Zitten bij je ontbijt,met de auto naar je werk, zitten achter je computer en weer aan tafel bij het avondeten om vervolgens weer te gaan zitten in de gym. Ze trainen met eigen lichaamsgewicht, barbells, dumbells, kettlebells, wall balls, gym balls en dergelijke.

Voeding

Bij Sam’s Gym kun je ook terecht voor voedingsadvies. Met veel succes begeleidt Samantha al sinds 2008 mensen met gewichtsproblemen. Zij is BGN geregistreerd gewichtsconsulent met een AGB code. De resultaten liegen er niet om, er zijn klanten die bij Samantha 50 kg zijn afgevallen door sport te combineren met gecontroleerd afvallen. Dit betekent niet dat er een crash dieet wordt gevolgd, maar er vindt een verandering plaats in het bewust worden van het voedingspatroon, dit zorgt ervoor dat er geen jojo effect plaats vindt en dat het resultaat blijvend is.

Massage

Samantha is gespecialiseerd in sportmassages, ontspanningsmassages, post natale en zwangerschapsmassages. In haar nieuwe ruimte kan je helemaal tot rust komen na een intensieve workout of misschien wil je gewoon even helemaal relaxen. Bij Samantha ben je aan het goeie adres. Lopers van de Nijmeegse vierdaagse en de Amsterdamse marathon hebben ervaren hoe snel zij herstelden na deze evenementen. Interesse in een massage, bel of mail!

Vandaag beginnen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een gratis proeflesje komen doen?
Meld je dan aan via 0613033553 of stuur een mailtje naar samantha@samsgym.nl en dan zien we je snel.

Contactgegevens

Sam’s Gym
Baanweg 20
3844 KS Harderwijk
info@samsgym.nl
06-13033553

Contactgegevens

Sam’s Gym
Baanweg 20
3844 KS Harderwijk
info@samsgym.nl
06-13033553

Sam’s Fitshop

Social Media