TRAINERS

Samantha

Ondertussen weet iedereen met een hart en liefde voor sport in omgeving Harderwijk wel wie Samantha is. Samantha is een spontane, enthousiaste verschijning en oprichter van Sam’s Gym die met haar brede glimlach menig sporthart heeft weten te veroveren. Ze staat voor kwaliteit, betrokkenheid en wil met haar visie iedereen aansporen om lekker te komen trainen.
Deze kwaliteit die zij nastreeft is onder andere terug te vinden in de scholing van hun trainers. Iedereen die bij Sam’s Gym training geeft is daarvoor opgeleid. Als je besluit kwaliteit te willen leveren in sport dan moet je daar als bedrijf in investeren. Dit kost tijd en geld, dit is dan ook de reden dat veel kwakzalvers zonder diploma in de sport actief zijn. Sam’s Gym gelooft in een geschoold bedrijf met verstand van zaken en investeert in opleidingen en cursussen.
Wil je meer lezen over Samantha, kijk dan op haar biografie via deze link
Samantha is gespecialiseerd in:

 • Kickboksen
 • Voeding (afvallen, aankomen, sportvoeding)
 • Personal Training
 • Fitness/krachttraining
 • Bootcamp
 • Zumba
 • Circuittraining
 • Sport/ontspanningsmassage

Wil je graag training van Samantha of heb je een andere vraag stuur dan een mail naar samantha@samsgym.nl met je vraag, of bel naar 06-13033553

Ellen

Van kleins af aan ben ik altijd wel met sporten bezig geweest, vooral aan teamsporten zoals volleybal, hockey en softbal, maar ook tennis beleefde ik jaren lang plezier. Daarnaast is dans altijd mijn grote passie geweest. Als kind op ballet vervolgens door naar jazzballet. In de pubertijd ging dit over naar streetdance en hiphop. Tijdens mijn HBO opleiding (Culturele en maatschappelijke Vorming) was dans dan ook mijn hoofdvak en kan ik me geen leven meer zonder indenken.
Naast beweging stond vooral ook de Brabantse gezelligheid (ja, vandaar die zachte G) en de daarbij horende hapjes en drankjes centraal in mijn leven. In mei 2016 kwam ik daardoor ook bij Samantha terecht voor voedingsadvies en personal training. Mijn doel: ik wil een gezond en fit lichaam en weer alles kunnen doen wat ik wil.
Met een voedingsschema, 1 uur personal training en een uur Zumba in de week begon ik aan een weg, waarvan ik niet wist dat dit in mijn baan zou eindigen. Gedurende een half jaar bij Sam was mijn trainingsschema al snel uitgebreid naar 5 dagen in de week sporten, soms meerdere lessen achter elkaar en heeft Sam een zaadje gepland om mijn Zumba papieren te halen. Ik sportte 6 dagen in de week, het liefst 7, maar ik weet dat rust ook belangrijk is.
Vanaf september 2017 volg ik alle soorten lessen die Sam’s Gym aanbied (oké geen mommy workout 😉) en probeer ik mezelf zo allround mogelijk te trainen. Ondertussen was het plan er al van de uitbreiding van Sam’s Gym en ging ik in opleiding om mijn diploma te halen als fitness trainer, welke ik in november 2017 heb afgerond. In maart 2018 voegde ik er nog mijn Zumba Gold papiertje aan toe om ook Zumba voor beginners te geven.
Ondertussen ben ik sinds mijn start bij Samantha in 2016 ruim 40kg kwijt (still counting) en voel ik me gezonder en fitter dan ooit.

Ellen is gespecialiseerd in:

 • Fitness
 • Zware krachttraining/powerliften
 • Zumba
 • Zumba voor beginners

Mike

Hoi! Ik ben Mike en sport sinds mei 2019 bij Sam’s Gym. Het begon met een uurtje kickboksen en binnen een maand stond ik dagelijks in één van de verschillende lessen of hield ik mezelf van de straat met een uurtje krachttraining. Sporten en bewegen heb ik altijd veel en met veel plezier gedaan. Verschillende hobby’s en sporten zijn dan ook de revue gepasseerd, want juist de afwisseling in bewegen houdt het interessant voor mij. Dat is ook wat mij aantrok aan Sam’s Gym. Er is genoeg te doen, persoonlijke aandacht en voldoende afwisseling in de lessen.

Vanaf oktober 2019 ben ik – naast mijn baan als docent biologie – begonnen met het geven van bootcamptrainingen bij Sam’s gym. Een maand lang heb ik dit onder toeziend oog van Samantha gedaan en vanaf november verzorg ik de trainingen zelf. Iedere week wordt op een andere manier gewerkt aan kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en lenigheid. Het hele lichaam komt in een uur tijd aan bod, terwijl je lekker buiten bent.
Kom je een keer mee op dinsdagavond?

Mike is gespecialiseerd in:

 • Bootcamp

Contactgegevens

Sam’s Gym
Baanweg 20
3844 KS Harderwijk
info@samsgym.nl
06-13033553

Contactgegevens

Sam’s Gym
Baanweg 20
3844 KS Harderwijk
info@samsgym.nl
06-13033553

Sam’s Fitshop

Social Media