Zumba

ZUMBA ®

Maandag 20.00-21.00
Dinsdag 10.00-11.00
Donderdag 10.00-11.00 en 19.00-20.00

Zumba® is voor iedereen. Het is een les vol energie,gezelligheid en plezier. Een uur dansen is nog nooit zo snel voorbij gegaan. Tijdens een Zumba®les dans je een uur op hoge en lage intensiteit. Er wordt gedanst op Latin en andere wereld ritmes. Van Salsa naar Bachata naar Reggeaton en zelfs Hip Hop en Rock n Roll komen voor in onze lessen. In de Zumba routines zitten fitnesselementen verstopt, dit noemen we exercise in disguise.

we mogen weer!

wat wordt je hier blij van!

leuk he!

ze dansen al even samen #synchroon

ZUMBA® KIDS

De les voor de jongste Zumba® fans! Kinderen van 5 tot 13 jaar kunnen lekker losgaan op de muziek. Zumba® Kids/ Sam's Dance is een gecombineerde les. De Zumba®Kids/ Sam's Dance lessen zijn kindvriendelijk en gebaseerd op officiële Zumba routines. Daarnaast hebben we choreo's op zelf gekozen nummers. Deze choreo's worden bedacht door één van onze gediplomeerde dansinstructrices. Aan het einde van de les doen we altijd een spelletje. Omdat de lessen best intensief zijn, mogen de kinderen op bepaalde momenten water drinken. Een ander drankje dan water is niet toegestaan.

handig die spiegels

ok... komt tie

synergie

WAAROM ZUMBA ®?

Hou jij van een feestje en kan je nooit stil staan als je muziek hoort? Dan is Zumba® echt iets voor jou! Het is een totale dansworkout met fitnesselementen. Je traint spierkracht, conditie, balans en flexibiliteit. De Zumba®lessen van Sam's Gym zitten vol energie. Je moet niet vies zijn van een beetje zweet want dat gaat hoe dan ook gebeuren. Het belangrijkste is vooral dat de 'Fun' factor super hoog is!

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je een proefles meld je dan aan met het formulier op de homepage! Gelijk meedoen klik op deze link om onze contact gegevens in te zien!